Date companie
 
 
 
 

PSD face curățenie în ministere, pe criterii politice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, evaluare, congres, extraordinar, stat, secretari, dragnea, dancila, inlocuiti
 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face curațenie în Guvern! Social-democratul a anunțat că 27 de secretari de stat vor fi înlocuiți. Motivul: deși au performanțe profesionale, aceștia au rezultate slabe pe linie politică.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD "Am finalizat evaluarea secretarilor. Sunt 27 care vor fi înlocuiți, din cei 96. Mai sunt două, trei cazuri, în care vor mai fi discuții. E posibil în două, trei situații să se mai întâmple o următoare demitere, dar urmează să se finalizeze discuțiile cu primul ministru."

Și Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, declarase anterior că partidul său va schimba patru dintre secretarii de stat pe care i-a propus. Schimbarea secretarilor de stat considerați neperformați de liderii social-democrați nu este, însă singura problemă care se cere tranșată la nivelul partidului. Evenimentele din ultima perioadă dau semnalul mobilizării exemplare în PSD. Miercuri, în ședința Comitetului Executiv Național s-a pus problema organizării unui congres extraordinar, în luna martie. Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la finalul întrunirii, că "majoritatea covârșitoare" a membrilor au votat pentru organizarea unui Congres extraordinar, afirmând că acesta “aduce sănătate în cadrul unui partid”.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter ”La rândul său, Liviu Dragnea a declarat că acest congres extraordinar are ca scop și reconfirmarea sa în fruntea PSD. El a mai precizat că la congres va fi redefinit programul de guvernare, în scopul eliberării societății romnești de presiunile puse de grupurile ilegitime. Dragnea a mai completat că vrea, astfel, să angajeze PSD în cel mai ambițios program de dezvoltare pe termen lung.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la DNA ( 26 Iulie 2021 )

  Proaspăt eliberat din penitenciar, fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost astăzi la sediul DNA. Motivul a fost că „trebuia să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.

 • Au apărut primele rezultate la Evaluarea Națională ( 29 Iunie 2021 )

  De șapte ori mai puține medii de 10, la Evaluarea Națională, comparativ cu anul trecut! Doar 120 din cei peste 123.000 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut nota 10 la ambele probe susținute, respectiv Limba și literatura română și matematică. 

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • A început Evaluarea Națională ( 22 Iunie 2021 )

  Emoții mari, astăzi, pentru viitorii liceeni! Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut prima probă a examenului de Evaluare Națională: cea la limba și literatura română. Elevii au avut de rezolvat două subiecte, cu un total de 16 cerințe. 

 • Noi reglementări privind pensionarea, în stadiu de proiect ( 11 Martie 2021 )

  Pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul obținut de la stat, dar oricine poate opta să rămână angajat și să lucreze până la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2