Date companie
 
 
 
 

Puiu Popoviciu cere despăgubiri de la stat, pe motiv că i s-a pus sechestru pe avere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : despagubiri, teren, ancheta, sechestru, roman, agricole, avocati, avere, statul, universitatea, stiinte, popoviciu, tranzactionare
 

Puiu Popoviciu, omul de afaceri anchetat pentru corupție, vrea despăgubiri de la statul român, pe motiv că i s-a pus sechestru pe avere . Avocații au depus o cerere prin care omul de afaceri, prin firma pe care o deține, s-a constituit parte civilă în dosar. Avocații susțin că solicitarea pentru despăgubiri a fost depusă ca urmare a unei erori a procurorilor.

ION PANAITESCU, avocat "Dacă cumva sechestrul a fost instituit în considerarea faptelor unei persoane din acea societate, atunci măsura asiguratorie încetează la 30 de zile, de la data soluției de netrimitere în judecată."

GEORGE COCA, avocat "Atâta vreme cât nu s-a citit actul de sesizare, în opinia noastră, această cerere, de constituire de parte civilă, e temeinică și legală."

Popoviciu cere despăgubiri de la statul român, dar și de la Academia de Științe Agricole și Veterinare.

IULIAN PÂRLOG, avocat "Instanța e obligată să ia act de declarația de constituire. Nu e o cerere care trebuie pusă în discuție."

Apărătorii omului de afaceri vor că acțiunea civilă să fie soluționată odată cu cea penală. Omul de afaceri Puiu Popoviciu și foștii șefi de la D.G.I.P.I. și D.G.A., Cornel Șerban și Petru Pitcovici, au fost trimiși în judecată, anul trecut. Ei sunt acuzați de fapte de corupție în legătură cu tranzacționarea la un preț subevaluat a unui teren de peste 220 de hectare, care a aparținut Universității de Științe Agronomice București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2