Date companie
 
 
 
 

Punctul de amendă, înghețat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, amenda, soferi, orban, inghetat, punctul
 

Vești bune pentru conducătorii auto! Executivul a luat o decizie privind punctul de amendă! Premierul Ludovic Orban a anunțat că Guvernul va îngheța valoarea punctului de amendă pentru anul viitor. Totodată, modul de calcul, care este raportat la salariul minim pe economie, trebuie schimbat, deoarece nu este o soluție care să se poată aplica. Premierul spune că practic, punctul de amendă a fost legat de salariul minim pe economie și în fiecare an, practic, nu s-a crescut punctul de amendă odată cu creșterea salariului minim.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "În 2017, Executivul a înghețat valoarea punctului de amendă la 145 de lei. Practic, valoarea amenzilor a rămas neschimbată timp de trei ani în ciuda majorării salariului minim. Executivul actual a decis să păstreze această valoare și pentru 2020."

Prim-ministrul Ludovic Orban a mai afirmat că relația între punctul de amendă și salariul minim pe economie nu este o soluție care să se poată aplica și că pe viitor punctul de amendă trebuie calculat altfel.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2