Date companie
 
 
 
 

R.A.D.E.T. începe probele pentru furnizarea căldurii în apartamentele Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, caldura, bucuresti, incalzire, apartamente, RADET, energie, electrica, furnizare
 

După trei nopți friguroase, R.A.D.E.T. a decis să furnizeze căldură în apartamentele bucureștenilor! Însă, în timp ce unii se plâng de frigul din case și vor căldură, alții spun că nu au cu ce să-și achite facturile.

VOX "Păi, toată lumea ar vrea căldură, dar e scumpă și nu au de unde plăti."

VOX "Sunt oameni care zic nu! Sunt facturile prea mari și nu au de unde să plătească. E prea devreme! Săptămâna viitoare o să anunțe că se încălzește. Nici nu știm cum să procedăm!"

VOX "N-avem posibilitate de plată! Sunt pensiile mici. Factura e mare! Apa, gazele, toate sunt scumpe. Piața la fel!"

VOX "Noi suferim de frig, mai rezistăm. Dar, unde sunt copii mici, e problemă."

VOX "Renunțăm la anumite medicamente și din cauza asta."

Probele în sistemul de încălzire vor dura trei zile, timp necesar pentru echilibrarea sistemului de distribuție și furnizare a energiei termice. Potrivit prevederilor legale, R.A.D.E.T. poate să înceapă furnizarea căldurii, atunci când temperatura scade, trei nopți la rând, sub zece grade Celsius. Autoritățile le întind o mână celor cu venituri mici. Aceștia vor primi, în continuare, ajutoare de căldură, în perioada sezonului rece. Pe lângă asta, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a mai venit cu o veste bună.

MARIANA CÂMPEANU, ministrul Muncii "E vorba de încãlzirea cu energie electricã, care, pînã acum, n-a fost obiectul acestui ajutor, dar, pentru cã multe blocuri s-au debranșat de la încãzirea centralizatã, a trebuit sã introducem și această mãsurã.

Cererile pentru acest tip de ajutor pot fi depuse până la finele lunii octombrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2