Date companie
 
 
 
 

"Rabla 2011" a demarat greu, comparativ cu alti ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : 2011, program, rabla, masini, remat
 

Programul de înnoire a parcului auto național a demarat mai greu față de ceilalți ani. In prima zi, din Programul Rabla, editia 2011, pe poarta unui singur centru Remat au intrat abia zece mașini vechi.

AMBIANȚĂ (platformă cu masini, in deplasare)

INA MEDREA, director comercial, REMAT SUD "Primim oficial mașini în cadrul programului rabla, pânã la aceastã ora au intrat undeva la zece mașini, mult mai putine decât în prima zi a programului de anul trecut când pânã la aceeași orã intraseră deja o sutã de mașini."

Suma pentru o masină rămâne la valoarea de 3.800 de lei. In schimb, dacã în anii trecuți oamenii primeau tichetul la doar 10 minute de la predarea automobilului, acum lucrurile sunt ceva mai complicate.

INA MEDREA, director comercial, REMAT SUD "Dupã ce dosarul este validat de fondul de mediu în forma electronicã, proprietarul se întoarce la REMAT, i se elibereazã certificatul de distrugere, pleacã la Politie, radiazã masina, se întoarce cu certificatul de radiere în original si abia în acel moment i se elibereazã tichetul valoric de 3800 de lei."

Pentru Programul Rabla din acest an, guvernul a aprobat un buget de aproape 230 de milioane de lei, sumă care, la nevoie, ar putea fi suplimentată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2