Date companie
 
 
 
 

Radarele cu laser, folosite în acțiunea de weekend a Poliției Rutiere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, radar, rutiera, actiune, olteni, laser
 

Polițiștii scot în stradă aresenalul greu! Radarele cu laser, cele mai performante la ora actuală, vor monitoriza traficul rutier în acest sfârșit de săptămână. Este vorba de tipul de aparat radar car, în urmă cu doar câteva zile, i-a speriat de moarte pe trei olteni. Opriți în trafic de polițiștii, oltenii au crezut că sunt amenințați cu un pistol.

AMBIANȚĂ ”- Pai am crezut ca vrei sa ne impusti, ma, frate, ca avem dusmani. De unde sa stim noi de asa ceva? - Nu-i pistol. - Pai noi de unde sa stim? - Imi pare rau ca aveti dusmani. - Pai un civil sta indreptat cu pistolul.”

În acest weekend, mii de polițiști, înarmați cu noua tehnologie de monitorizare a vitezei, dar și cu vechile radare, vor fi cu ochii pe toate șoselele din țară, pândindu-i pe șoferii care încalcă legislația rutieră.

VOX "În această perioadă, Poliția Română a organizat la nivel național o acțiune de tip integrat pentru combaterea principalelor cauze ale producerii accidentelor, printre acestea și viteza. Vor fi prezenți pe principalele artere naționale 2.000 de polițiști, care vor utiliza 420 de aparate radar."

Traficul rutier va fi monitorizat de la sol și din elicopter. De această dată, nu vă mai puteți baza nici pe cei care circulă din sens opus pentru a vă atenționa că în zonă există un echipaj de poliție. Agentul care folosește aparatul radar cu laser poate fi poziționat oriunde și poate fi chiar și un civil. Amenzile sunt usturătoare, de la 105 lei, până la 2.100 de lei. În plus, șoferii pot rămâne și fără permisul de conducere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2