Date companie
 
 
 
 

Raed Arafat se gandeste sa plece in strainatate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : smurd, strainatate, ministerul, sanatatii, arafat, ritli, raed, ciuhodaru
 

Proaspăt demisionar din ministerul Sănătății, Raed Arafat lansează acuzații dure la adresa lui Tudor Ciuhodaru, numit consilier onorific pe probleme de urgență al ministrului Ladislau Ritli. In opinia fostului subsecretar de stat, Ciuhodaru, deputat UNPR si medic la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași, nu are datele necesare pentru a ocupa această funcție.

dr. RAED ARAFAT, fost subsecretar de stat în Mininsterul Sănătății "Am vazut ce coleg o sa fie consilier, asa ca ma astept dupa ce s-a distrus SMURD-ul in Iasi cu ajutorul lui. Acum stau si ma gândesc ce o sa fie aici."

Arafat a demisionat după ce a fost atacat de Traian Băsescu. Doctorul amenințase că ar putea părăsi postul pe care-l ocupa de 4 ani si jumatate, în urma un schimb dur de replici cu președintele, pe tema proiectului noii legi a sănătății.

dr. RAED ARAFAT, fost subsecretar de stat în Ministerul Sănătății "N-am plecat ca parasesc, ci ca sa vorbesc si sa-mi spun punctul de vedere deschis. O sa continui sa colaborez, indiferent ce o sa auziti.''

Șeful statului a afirmat că sistemele de urgență optime sunt cele mixte, in care există si privații, ca în marile țări europene. In schimb, Arafat a susținut că sistemul de urgență trebuie să rămână la stat.

dr. RAED ARAFAT, fost subsecretar de stat în Ministerul Sănătății "Am obligatia sa avertizez si sa zic public acest lucru si sa nu tac si sa stau pe loc, in speranta ca cumva o sa rezolv sau ca vom negocia."

Arafat spune că nu exclude posibilitatea de a pleca să lucreze în străinătate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2