Date companie
 
 
 
 

Răfuială cu cuțite, într-o discotecă din Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, spital, ancheta, tanar, patron, ranit, violente, discoteca, cutite, loviri, fumeze
 

Scandal ca în filme, într-o discotecă din Galați! Totul a pornit de la un tânăr invitat să fumeze afară. Acesta a revenit în localul discotecii cu niște prieteni, toți înarmați cu cuțite.

VOX ”L-am luat de umăr. Hai, ieși afară, zic. Atunci, în mers, mi-a băgat un cuțit în mână. Eu nu am simțit momentan. Nervos, aglomerație, nu am simțit. Când am ajuns în față, el l-a băgat la spate și iar încerca să îl scoată și, atunci, am tresărit.”

Patronul discotecii s-a speriat și a fugit în spatele localului, în încercarea de a scăpa de atacatori, dar aceștia l-au urmărit în continuare. Patronul clubului a fost rănit grav și a ajuns la spital. Tot la spital a fost transportat și atacatorul, care susține, însă, că, de fapt, el este victima.

VOX “Avea două sticle sparte de jumate, două cioburi. A venit să mi-l bage în gât. Atunci am ridicat mâna dreaptă în sus și mi-a tăiat toată mâna, mi-a tăiat tendoane, carnea a căzut jos.”

VOX “Nu l-a atacat nimeni, nimeni nu s-a atins de el. Care cuțit?  Pe el l-a găsit pe stadion după ce m-a tăiat pe mine a fugit pe stadion și s-a tăiat el singur.”

VOX “Patronul discotecii aflat în starea cea mai gravă. În șoc hemoragic și traumatic. Cel de 23 rămânând internat în spital și prezentând contuzii la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței.”

Anchetatorii caută să stabilească, acum, toate detaliile privind scandalul din discotecă. Cei care au atacat sunt cercetați pentru loviri și alte violențe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2