Date companie
 
 
 
 

Raliul masinilor clasice, in Romania

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, bucuresti, turcia, raliul, masini, concurenti, clasice, grecia
 

Zeci de mașini clasice s-au întrecut la raliul interbalcanic clasic, care s-a întins pe durata a trei zile. Alte câteva zeci au fost expuse la loc de cinste în București pentru a fi admirate si chiar cumpărate de împătimiții mașinilor clasice. La raliu au luat parte concurenți din România, Grecia și Turcia. Mașinile au pornit în cursă vineri pe traseul București, Pitești, Sibiu, Brașov și înapoi în București. Câștigătorii sunt anunțați după un sistem de calcul complex al punctelor pentru că nu a fost o cursă de viteză.

VOX "Eram într-o proba specială, unde trebuia să păstrăm o anumită viteză medie și am întâlnit niște nuntași care dansau în fața casei, pe șosea. Noi le spuneam casa de piatră să aveți noroc în viață, dar dați-vă din drum, că suntem în probă, dar nu au înțeles."

Cei mai mulți dintre concurenti au fost greci.

VOX "Au dorit să vadă România, pentru că știau că e o țară foarte frumoasa și cu trasee formidabile."

Cât timp au așteptat finalul cursei, iubitorii de mașini clasice au putut admira câteva zeci de autovehicule produse între anii 1901 și 1981. Unele erau de vânzare la prețuri cuprinse între 3000 și 75 de mii de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2