Date companie
 
 
 
 

Raliul mașinilor puternice și scumpe, Gumball 3000, a ajuns în România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, masini, sibiu, lux, raliu, bolizi, gumball, dublin, bogati
 

Bucurie mare pentru pasionații de mașini puternice și scumpe! Ei au putut admira pentru câteva ore bolizi cu sute de cai putere. Asta, deoarece piloții celebrului raliu Gumball 3000 au făcut un popas în Sibiu. Cei prezenți au avut ce vedea! De la Bugatti, la Ferrari, Lamborghini sau Rolls-Royce, toate, modele de mașini râvnite de orice pasionat în domeniu. Piloții au fost primiți cu aplauze la Sibiu. Toți sunt milionari pasionați de acest gen de mașini, între care nume mari din sport sau cinema, precum pilotul David Coulthard sau actorul David Hasselhoff.

VOX "- Cum sunt drumurile din România? - Sunt de toate felurile. Este alb sau negru. Autostrăzile sunt minunate, poți să mergi cu 250 - 300 km/h, însă, drumurile mai vechi sunt o provocare."

VOX "- Cum a fost drumul de la graniță până aici? - Minunat, văd că banii europeni sunt cheltuiți cu folos. Asta e bine. Autostrada a fost minunată, poliția a fost înțelegătoare. Agenții nu ne-au deranjat, doar au făcut poze. Aveți faimoasele Dacii! Toți europenii le conduc."

VOX: "Abia am așteptat să ajungă la Sibiu, sincer. I-am urmărit încă de la Dublin, de când au pornit. M-am uitat pe youtube la ei să văd pe unde sunt, ce fac, când ajung."

O mulțime de curioși s-a strâns în preajma bolizilor de lux. Mulți s-au uitat cu jind la vedetele industriei automobilistice.

VOX "- Frumos și Jaguarul, dar Lamborghini e cea mai frumoasă! Și decapotabilă! - Visați la așa ceva? - Eee, cine nu visează?"

VOX "- Visați la o astfel de mașină? - Nu, nici măcar nu pot visa."

VOX "Frumoase, frumoase mașini. Din ce vedem până acum, toate sunt frumoase."

VOX "Mie mi se pare că sunt prea îmbuibați și ne poluează prea mult."

Gumball 3000 este o cursă creată special pentru bogații lumii. Numai taxa de participare este de 40.000 de lire. Raliul a început la Dublin și se termină la București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2