Date companie
 
 
 
 

Rămași pe drumuri, după un incendiu devastator

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, familie
 

O familie cu trei copii din Fetești a rămas, în plină iarnă, fără un acoperiș deasupra capului. Un incendiu le-a mistuit locuința și munca de-o viață în doar o jumătate de oră. Un coș necurățat ar fi fost cauza.

AMBIANȚĂ 
"Ce v-a mai rămas? Nu ne-a mai rămas nimic."

Disperați, oamenii cer ajutor.

VOX-uri 
"Am muncit mult la casa asta și am făcut multe sacrificii."

"Toată munca noastră, ne-am chinuit cu un sac de cartofi și un bax de pulpe, ca să facem la copii tot ce au avut. Nu mai avem nimic."

Focul a izbucnit în camera socrilor, apoi incendiul s-a extins rapid.

VOX 
"Era foc deasupra sobei. Am deschis ușa, m-a bufnit căldura de la foc, am venit cu ligheane din casă, dar în zece minute s-a topit instalația și s-a oprit curentul. Pompa era înghețată, nu am mai putut să iau apă."

Mama a reușit să iasă din casă cu cele trei fete. Rochițele, jucăriile, cărțile au ars însă.

VOX-uri 
"Îl aveam pe silvester și tweety, pe hello kitty și mai avem o gramadă de jucării. Și ce s-a întamplat cu ele? Au ars."

"Am auzit când țipa mami: apă, apă! Eu m-am speriat. M-am uitat pe geam. Ieșea foarte mult fum."

Potrivit vecinilor, pompierii au ajuns după o oră și nu au mai putut salva nimic. Prietenii și vecinii au pus mână de la mână și au încercat să-i ajute cu hăine și câțiva bănuți. Cele trei fete locuiesc acum, alături de părinți și bunici, în două camere la rude. Familia este mult prea săracă pentru a-și permite să o ia de la capăt, de aceea acum pot doar visa la o nouă locuință.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 • Acoperișul Palatului Administrativ din Suceava, mistuit de incendiu ( 6 Martie 2021 )

  Palatul Administrativ din Suceava, în flăcări! Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineață, la acoperișul edificiului administrativ. Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a început cu stângul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2