Date companie
 
 
 
 

Raportul pompierilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Arafat despre explozie
 

Raportul final al acțiunilor pompierilor la Crevedia a fost prezentat, duminică, de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Potrivit raportului, echipele ISU care au intervenit în cazul exploziilor și incendiului de la Crevedia au întâmpinat dificultăți din cauza hidranților. Cel puțin unul dintre hidranți nu avea presiune, au stabilit anchetatorii. De asemenea, prima măsură aplicată de pompieri a fost aceea de evacuare a caselor din proximitatea stației GPL. Conform raportului, au fost înregistrate aproape 100 de apeluri la 112, privind exploziile și incendiul de la Crevedia.

RAED ARAFAT, șef DSU ”Permantent s-a acționat pentru dispersarea gazului din zonă, evitând astefel acumularea de gaze din zona de eveniment, și asta este printr-o perdea cu apă, și răcirea permanentă, pentru a compensa căldura radiată de focarele existente și a reduce temperatura cisternelor.”

Conform datelor transmise Ministerul Afacerilor Interne, în urma exploziilor și incendiului de la Crevedia au au fost înregistrate 58 de victime, dintre care 41 sunt pompieri și polițiști. Trei oameni au murit, 12 răniți grav au fost transferați la spitale din străinătate, 18 sunt internați în spitalele din București, iar 25 au fost, deja, externați. Trei dintre răniți sunt, în continuare, în stare critică. În prezent, trei dosare penale sunt în lucru, după dezastrul de la Crevedia, instrumentate de Parchetul General, Parchetul Militar și DNA. În această fază a anchetelor, nicio persoană nu este urmărită penal, fiind urmărite doar faptele.


Raportul pompierilor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2