Date companie
 
 
 
 

Răsturnare de situație în ancheta privind cazul elevei din Mioveni, decedată în condiții suspecte

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, medici, sinucidere, mama, moarta, eleva, sot, mioveni, divort, vitrega, tentativa, legisti, hemoragie, extrauterina
 

Ancheta declanșată de moartea suspectă a elevei de 15 ani, din Mioveni, județul Argeș, a luat o nouă turnură. Potrivit concluziilor raportului medico-legal, fata, care avea o sarcină extrauterină, a suferit un șoc hemoragic extrem de puternic. Hemoragia s-ar fi declanșat în momentul în care ea și-a descoperit mama vitregă cu venele tăiate.

DAN DINU, purtător de cuvânt, I.P.J. Argeș "Viața bate filmul! După ce a plecat soțul, a luat mai multe pastile, tot ce a găsit prin casă, a consumat și alcool, s-a autoflagelat. Fata, când a văzut-o, s-a speriat, i-a venit rău, a leșinat."

Mama vitregă a fetei a încercat să se sinucidă, după ce soțul ei a anunțat-o că vrea să divorțeze, după care a plecat de acasă.

DAN DINU, purtător de cuvânt, I.P.J. Argeș "Soțul îi ceruse să divorțeze și, chiar în momentul plecării, a afirmat că se duce să caute un camion să-și ia lucrurile de acolo."

Medicii spun că, dacă ar fi fi primit asistență medicală imediat după declanșarea hemoragiei, adolescenta ar fi fost salvată. Tatăl copilei le-a descoperit pe cele două femei în stare de inconștiență, după ce s-a întors acasă, și a sunat la 112, dar pentru fiica sa nu s-a mai putut face nimic. Acum, soția sa este internată la Psihiatrie, sub paza polițiștilor, iar el se pregătește să-și înmormânteze fiica. Asta, după ce, în urmă cu 4 ani, a îngropat-o pe mama naturală a minorei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2