Date companie
 
 
 
 

Răsturnați cu barca în lacul Siutghiol

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : barca, siutghiol
 

Momente cumplite pentru două persoane aflate într-o barcă pe Lacul Siutghiol. Aceasta s-a răsturnat când cei doi bărbați au ieșit în larg. Pompieri, medici și membrii unui echipaj al Navigației Civile au venit de urgență la fața locului. Primiseră un apel disperat la 112 prin care au fost anunțați că o ambarcațiune s-a răsturnat, iar cei aflați la bord nu se mai văd.

AMBIANȚĂ: "Ușor, ușor..."

AMBIANȚĂ: "Am recuperat ambarcațiunea. Este a bazei nautice militare."

Echipajele au scos ambarcațiunea, în timp ce bărbații care se aflau pe barcă au reușit să se salveze singuri, înotând până la mal.

AMBIANȚĂ: "Știți cine s-a răsturnat? Îi cunoașteți? Da, sunt doi prieteni. Nu s-a întâmplat nimic, le-a sărit cârma și din cauza asta s-au dat peste cap cu barca."

FLORINA CORCODEL, medic, Serviciul de Ambulanță Constanța: "Până la sosirea noastră persoanele s-au salvat singure. Au ieșit la mal."

Cel mai probabil, accidentul s-a produs dintr-o greșeală a celor care conduceau barca, însă acest lucru va fi stabilit în urma unei anchete.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Barcă în flăcări, la intrarea în portul turistic din Eforie Nord ( 14 Iulie 2019 )

  Panică la Eforie Nord! O barcă a luat foc, sâmbătă seară, la intrarea în portul turistic. Proprietarul a sărit în apă pentru a se salva. Martorii povestesc că au văzut flăcări mari care ieșeau din compartimentul motor.

 • Un bărbat s-a răsturnat cu barca în Dunăre și s-a înecat ( 24 Mai 2018 )

  Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 55 de ani, aflat cu barca pe Dunăre, în dreptul orașului Tulcea. Barca s-a răsturnat chiar în dreptul falezei, iar omul a ajuns în apa fluviului. La fața locului au intervenit echipaje de la SMURD...

 • Expoziție de mașini electrice, la București ( 6 Octombrie 2017 )

  Cel mai important eveniment din România dedicat exclusiv mobilității electrice și-a deschis, joi, porțile. Ediția cu numărul 12 a "Electric Vehicles International Conference and Show" prezintă cele mai noi...

 • Pescarii aflați într-o barcă în derivă pe Marea Neagră, salvați de Garda de Coastă ( 27 Noiembrie 2016 )

  Pescari rătăciți din cauza ceții pe Marea Neagră, salvați în urma unei operațiuni contra-cronometru! Autoritățile portuare au intrat în alertă după un apel la 112, prin care se anunța că doi bărbați plecați de dimineață la pescuit s-au rătăcit pe mare și, de peste 8 ore, nu mai știu să ajungă la țărm. Centrul...

 • Windsurfing pe lacul Sutghiol, în prag de iarnă ( 24 Octombrie 2014 )

  Distracția nu ține cont de vreme! O demonstrează împătimiții sporturilor pe apă, de la malul mării, care au luat cu asalt lacul Sutghiol din Mamaia, pentru a profita de rafalele de vânt apărute odată cu apropierea iernii. Pasiunea pentru astfel de sporturi nu ține cont nici de vârstă. În ciuda faptul că, mai demult, a fost la un pas să se înece, Teodor Ioanid nu a renunța la pasiunea lui, ba chiar și-a amplificat-o!

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2