Date companie
 
 
 
 

RATB asigură transportul călătorilor, cât timp stațiile de metrou vor fi modernizate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : transport, bucuresti, modernizare, autobuz, RATB, linii, metrou, statii
 

Continuă modernizarea stațiilor de metrou din Capitală! Metrorex a anunțat că în perioada 15 iulie - 29 august vor avea loc, etapizat, lucrări de modernizare a instalațiilor de taxare de la 21 de puncte de acces din 11 stații de metrou. În această perioadă, pentru asigurarea transportului bucureștenilor de la stațiile de metrou care urmează să fie închise, la cele învecinate, de pe aceeași magistrală, RATB va pune la dispoziție nouă linii navetă de autobuze. Stațiile de metrou care vor fi închise pentru modernizare sunt: Pipera, Aurel Vlaicu, Dimitrie Leonida, Berceni, Costin Georgian, Pantelimon, Tineretului, Apărătorii Patriei și Constantin Brâncoveanu.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter "Autobuzele de pe liniile navetă se vor succeda la interval de două-trei minute în zilele de lucru, respectiv trei-patru minute în zilele de sărbătoare. În plus, odată cu închiderea stației de metrou Aurel Vlaicu, în afară de linia navetă de autobuze 616, va fi suplimentată și linia de tramvaie cinci."

Stațiile cu un singur acces, precum Pipera și Aurel Vlaicu, se vor închide trei zile, din care doar o zi lucrătoare, iar celelalte stații cu un singur acces se vor închide patru zile, față de șapte zile, cât se anunțase inițial. Până acum, au fost finalizate lucrările de modernizare la 42 de puncte de acces din 20 de stații ale metroului bucureștean.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un tânăr a murit, după ce s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin studențesc din București ( 5 Martie 2021 )

  Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a aruncat în gol, de pe acoperișul căminului studențesc în care locuia, în București. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a putut fi salvat.

 • Construcția metroului din Cluj-Napoca, întarziată de zăcămintele de sare ( 1 Martie 2021 )

  Construcția metroului din Cluj-Napoca ar putea fi întârziată din cauza unor zăcăminte de sare descoperite în subteran. Autoritățile caută soluții, însă proiectul ar putea fi amânat. În 2027, clujenii ar fi trebuit...

 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut ( 20 Februarie 2021 )

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • Decizia limitării gratuităților studenților la tren, aspru criticată ( 9 Februarie 2021 )

  Decizia autorităților de a limita dreptul studenților la călătoria gratuită cu trenul, aspru criticată! Liga Studenților din Iași susține că măsura luată de către Guvern pentru scăderea deficitului bugetar este scandaloasă și solicită Executivului consultări cu reprezentanții studenților. Aceștia subliniază că nu subvențiile pentru transportul studenților sunt cea mai mare problemă din bugetul țării, ci birocrația, managementul defectuos al finanțelor publice, supradimensionarea unor instituții bugetofage, intervenționismul, corupția sau pensiile speciale care nu țin cont de principiul contributivității.

 • România riscă să piardă finanțarea japonezilor pentru Magistrala 6 de metrou ( 3 Februarie 2021 )

  Situație tensionată cu privire la proiectul Magistralei 6 de metrou, Băneasa Otopeni! România riscă să piardă finanțare de 1,4 miliarde de lei oferită de Agenția Japoneză de Cooperare Internațională, dacă nu...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2