Date companie
 
 
 
 

Ravagii pe litoral, în urma unei furtuni puternice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, furtuna, mangalia, litoral, plaja, zorile
 

O furtună puternică a făcut ravagii, vineri, pe litoral! După câteva ore de ploaie torențială și vijelie, plaja a fost pur și simplu înghițită de ape. Valurile au rupt diguri, au devastat terase și au măturat umbrelele și șezlongurile de pe plajă.

VOX "Marea a crescut peste 10 metri spre mal. Apa a ajuns la un metru, un metru și jumătate în adâncime. E foarte greu!"

AMBIANȚĂ "- Ce faci aici? - Leg umbrele. - Sunt multe umbrele cazute pe jos? - Au fost."

VOX "Deci, avem peste 100 de umbrele rupte. Numai una e 300 de euro. Șezlongurile, deci, peste 50.000 de euro a luat furtuna asta."

VOX "Umbrele rupte, nu mai știm ce să mai facem."

Furtuna a făcut ravagii și în oras, unde apa a ajuns și la jumatate de metru, pe unele străzi din Constanța. În localitatea Zorile au fost inundate zeci de gospodării.

VOX "S-a pus ploaia mare, potopul. Curgea numai șiroaie, pe aici."

AMBIANȚĂ "De la stradă, a intrat în bucătărie, în spate."

Ploaia torențială a făcut ravagii și în Mangalia, unde a inundat străzile și curțile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020 ( 21 Iunie 2020 )

  Încep verificările pe litoral! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020. Potrivit ANPC, verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral demarează în luna iulie.

 • Sfaturi de la salvamontiști, pentru a ne proteja de fulgere ( 17 Iunie 2020 )

  Sfaturi pentru a ne feri de fulgere! Reprezentanții Salvamont Maramureș au postat pe contul lor de Facebook o serie de recomandări referitoare la cum trebuie să ne comportăm atunci când suntem surprinși de o furtună.

 • Condiții și tarife de cazare, pe plajele din România, Bulgaria și Grecia ( 3 Iunie 2020 )

  Și la acest început de sezon estival, o vacanță all inclusive la un hotel de trei stele din Mamaia este de trei ori mai scumpă decât una în Bulgaria. Așa sunt asteaptați turiștii de câtre hotelierii de la malul românesc...

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 • Prima slujbă religioasă, în starea de alertă ( 17 Mai 2020 )

  După două luni de interdicție la biserică, iată, credincioșii au putut participa la prima Sfântă Liturghie de după ridicarea stării de urgență. Conform măsurilor stabilite de autoritățiile laice și religioase, slujbele au fost organizate...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2