Date companie
 
 
 
 

Razboi între palate, pe tema subordonării S.T.S

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, presedinte, ponta, senat, premier, MAI, USL, biroul, permanent, sts
 

Premierul Victor Ponta a anunțat că USL inițiază, luni, in Biroul Permanent al Senatului, un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicații Speciale va trece la Ministerul de Interne, în coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență.

VICTOR PONTA, premierul României "Vom depune proiectul de lege. Parlamentul îl va adopta în procedură de urgență."

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Premierul a solicitat trecerea S.T.S. la M.A.I. si destituirea directorului S.T.S.. Cred că niciuna din variante nu e viabila."

VICTOR PONTA, premierul României "Președintele Băsescu s-a exprimat și public și în C.S.A.T. împotriva deciziei pe care am luat-o de a forma un departament de intervenții coordonat de Raed Arafat. Bănuiesc că persoana e problema principală. Un departament integrat în cadrul M.A.I.. E o soluție corectă, o soluție care funcționează deja în țări europene. Deci nu împărtașesc opinia președintelui."

În urma accidentului aviatic, secretarul de stat din Ministerul de Interne, liberalul Constantin Chiper, a fost eliberat din funcție, iar directorii ROMATSA au demisionat. De asemenea, liberalul Radu Stroe a demisionat din functia de ministru de Interne, după ce a declarat ca la M.A.I. nu s-a organizat celula de criza și că regretă ca tragedia a avut loc în mandatul sau. În cazul șefului S.T.S, Marcel Opriș, potrivit legii, propunerea de înlocuire a acestuia din funcție a fost înaintată C.S.AT..« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2