Date companie
 
 
 
 

Razie a poliției în cluburi și în traficul rutier din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, razie, politisti, cluburi, soferi, filtre, autorizatii, functionare
 

Acțiune amplă a polițiștilor, care a vizat traficul rutier și cluburile din București! 150 de echipaje au fost mobilizate pentru operațiunile de verificare și control. Intersecțiile din Capitală au fost împânzite de filtre ale Poliției. Agenții au oprit mașinile și i-au pus pe șoferii să sufle în fiolă. Au depistat mulți șoferi care conduceau sub influența alcoolului, dar și un conducător auto care se drogase. Polițiștii au găsit substanțe halucinogene chiar în portera mașinii.

AMBIANȚĂ "Ce ți-au găsit în mașină? Aici, pachetul de țigări, iar în spatele rucsacului personal, în staniol, unde are..."

VOX polițist "Câinele a semnalat mirosul specific în portiera stânga față. A fost găsit un pahet de țigări care conținea și o cantitate de substanță vegetală cu miros specific de canabis."

Polițiștii au luat la verificat și cluburile. Oamenii legii au cerut avizele de funcționare. Un local care nu avea actele în regulă a fost închis.

BOGDAN GHEBAUR, purtător de cuvânt, D.G.P. București "În această seară, Poliția Capitalei a mefectuat o acțiune de amploare în mai multe localuri. Într-un caz aparte s-a constatat că au nereguli pe linie de pază și protecție a bunurilor și persoanelor, iar activitatea avestui local a fost suspendată."

În timpul raziilor, petrecăreții au fost nevoiți să ia pauză de la distracție.

VOX "- Nu mai putem să intrăm, nu am reușit. Eu sunt de o oră și ceva, ei au venit acum. - Știi ce verifică înăuntru? - Cred că numărul de locuri declarat, dar nu era aglomerat."

Potrivit R/News, polițiștii au anunțat că astfel de filtre în trafic și controale în cluburi vor fi organizate în fiecare weekend.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2