Date companie
 
 
 
 

Razie a Poliției Rutiere Ilfov, pentru depistarea mașinilor neechipate cu anvelope de iarnã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, amenzi, razie, iarna, masini, Ilfov, rutiera, soferi, cauciucuri
 

Razie a polițiștilor de la Rutieră, pe șoselele din preajma Bucureștiului, pentru depistarea mașinile neechipate cu anvelope de iarnă! Agenții rutieri au aplicat amenzi usturãtoare, de pana la 1400 de lei, șoferilor care au circulat cu masinile neechipate corespunzator.

VOX "- Nu va e teama sa circulati fara roti de iarna? - Am pe spate, dar de la RAR mi s-a spus ca pe față nu tebuie. Eu nu am stiut. Dar nu fuge masina, nu derapeaza, ca merge si incet si nu prea am plecat."

AMBIANȚÃ "Pentru faptul ca nu aveti autoturismul dotat cu anvelope de iarna, legea e cam aspra. Va sanctioneaza cu 9 puncte amendă, adică 630 de lei amendă. Pentrut faptul ca nu aveți documentele, legea prevede o amendă de 420 de lei."

AMBIANȚÃ "- Nu vã e teamã cã derapeazã mașina fãrã anvelope? - Mai derapeazã, ce sã-i faci! Nu vã e teamã cã vã puneți viața în pericol și pe a celorlalți?"

Polițiștii de la Brigada Rutiera le recomandã șoferilor sã nu plece la drum cu mașinile, dacã nu au cauciucuri de iarnã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2