Date companie
 
 
 
 

Razie cu polițiști din opt țări, in cel mai mare târg auto din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : control, razie, politisti, masini, furate, targ, auto, tari
 

Razie cu polițiști din opt țări, in cel mai mare târg auto din Capitală! Specialiștii romani în combaterea traficului internațional de mașini, impreuna cu politisti din sapte tari europene, au verificat mașinile puse în vânzare, pentru a le depista pe cele furate din alte țări. Polițiștii au descoperit două mașini suspecte, iar proprietarii lor au fost duși la audieri.

AMBIANȚĂ "Cine-i proprietarul la mașina de aici? Zi-mi și mie cine-i la mașină."

RALUCA SEUCAN, purtător de cuvânt, I.G.P.R. "În cadrul acțiunii din această dimineață din Capitala au fost identificate două autoturisme care prezentau suspiciuni și care sunt verificate de colegii de la Interpol în bazele de date."

Reprezentantii târgului de masini spun ca nu pot controla provenienta miilor de autoturisme expuse pentru vânzare.

NICOLAE RAGALIE, manager târg auto "Societatea noastră închiriază spații spre expunere la vânzare a autoturismelor, neavând abilitatea legală de a verifica proveniența acestora."

La controlul din targul auto bucurestean au participat 12 polițiști din Germania, Austria, Italia, Spania, Finlanda, Franța și Suedia. În acțiuni similare ce au avut loc recent în târguri din județele Iași și Timiș, au fost descoperite patru masini furate din Italia și Franța și Spania.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2