Date companie
 
 
 
 

Razie de amploare în Capitală, printre șoferii certați cu legislația rutieră

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, agenti, amenzi, razie, rutiera, soferi, filtre, dosare, penale, permise
 

Razie de amploare, în Capitală! Filtrele organizate de Poliția Rutieră au împânzit tot Bucureștiul, în noapte de vineri spre sâmbătă. Aproape 200 de conducători auto s-au ales cu amenzi. 13 șoferi au rămas fără permis de conducere, după ce s-au urcat băuți la volan, iar patru s-au ales cu dosare penale.

AMBIANȚĂ "N-am consumat, vin de la spital, dar n-am circulat fără permis. M-am urcat un pic la volan și am mers până aici."

Polițiștii de la Rutieră au descoperit și persoane care au urcat la volan, deși nu finalizaseră examenul de obținere a permisului.

VOX "Am luat sala, nu-mi vine să cred. Vroiam să duc un bagaj acasă, ceasul rău."

AMBIANȚĂ "- De ce v-ați urcat la volan după ce ați băut? - N-am consumat, vă rog frumos. Regret! Urma să-mi iau permisul."

În cazul unui alt șofer, etilotestul a arătat o alcoolemie de 0.53%. Deși a negat că ar fi băut ceva, polițiștii i-au întocmit dosar penal.

ANDREI CODĂU, purtator de cuvânt, Brigada Rutieră București " Acțiunea a vizat depistarea și sancționarea conducătorilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice și s-a desfășurat pe întreaga rază a Capitalei. În doar o oră de la începutul actiunii au fost depistați zece conducători sub influența băuturilor alcoolice și un tânăr care conducea fără permis."

Razia s-a încheiat în zorii zilei. Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2