Date companie
 
 
 
 

Razie de amploare, la traficanții de țigări

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : evaziune, tigari, contrabandisti, piata, razie, traficanti, mandate, fiscala, chirigiu
 

Razie de amploare, la traficanții de țigări, din Capitală! Polițiștii bucureșteni au efectuat, vineri dimineață, douăsprezece percheziții domiciliare și o descindere, în Piața Chirigiu, din Sectorul 5, în vederea destructurării unei grupări de contrabandiști de țigări. Oamenii legii au pus, totodată, în executare 11 mandate de aducere.

AMBIANȚĂ "- Faceți bani din asta? - Îmi rămâne și mie pentru mâncarea la copii, pentru școală, să îi întrețin la școală. Am 4 copii la școală!"

La percheziții, oamenii legii au descoperit zeci de pachete de țigări, unele dintre acestea aflate în stare avansată de degradare.

AMBIANȚĂ "E niște pachete, dar sunt făcute leoarcă, leoarcă, leoarcă și le-am băgat și eu aici! Astea sunt stricate! Ia, uite, ce mi-a dat mie țeapă! Și am zis, de ce să rămân în pagubă? Păi, astea sunt ude!"

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Gruparea, care își desfășura activitatea în zona Pieței Chirigiu, este suspectată că, din octombrie, anul trecut, ar fi vândut peste un milion de țigări fără timbru, prejudiciul produs bugetului de stat fiind de aproximativ 80.000 de euro."

Toți cei 11 suspecți au fost conduși la sediul Poliției Capitalei, pentru audieri. Ei sunt acuzați de evaziune fiscală și contrabandă în formă continuată, pe linia comercializării produselor din tutun.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2