Date companie
 
 
 
 

Razie de amploare, la traficanții de țigări

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : evaziune, tigari, contrabandisti, piata, razie, traficanti, mandate, fiscala, chirigiu
 

Razie de amploare, la traficanții de țigări, din Capitală! Polițiștii bucureșteni au efectuat, vineri dimineață, douăsprezece percheziții domiciliare și o descindere, în Piața Chirigiu, din Sectorul 5, în vederea destructurării unei grupări de contrabandiști de țigări. Oamenii legii au pus, totodată, în executare 11 mandate de aducere.

AMBIANȚĂ "- Faceți bani din asta? - Îmi rămâne și mie pentru mâncarea la copii, pentru școală, să îi întrețin la școală. Am 4 copii la școală!"

La percheziții, oamenii legii au descoperit zeci de pachete de țigări, unele dintre acestea aflate în stare avansată de degradare.

AMBIANȚĂ "E niște pachete, dar sunt făcute leoarcă, leoarcă, leoarcă și le-am băgat și eu aici! Astea sunt stricate! Ia, uite, ce mi-a dat mie țeapă! Și am zis, de ce să rămân în pagubă? Păi, astea sunt ude!"

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Gruparea, care își desfășura activitatea în zona Pieței Chirigiu, este suspectată că, din octombrie, anul trecut, ar fi vândut peste un milion de țigări fără timbru, prejudiciul produs bugetului de stat fiind de aproximativ 80.000 de euro."

Toți cei 11 suspecți au fost conduși la sediul Poliției Capitalei, pentru audieri. Ei sunt acuzați de evaziune fiscală și contrabandă în formă continuată, pe linia comercializării produselor din tutun.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul sportivilor, în Piața Unirii din Oradea ( 2 Aprilie 2021 )

  Zeci de sportivi orădeni au protestat în mod inedit față de restricțiile impuse de autorități. Atleții s-au întâlnit în Piața Unirii din Oradea, unde s-au antrenat în aer liber timp de circa o oră.

 • Grupare de traficanți de droguri, destructurată în Capitală ( 25 Februarie 2021 )

  Grupare de traficanți de droguri, destructurată în Capitală! Polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit o grupare care distribuia heroină și substanțe psihoactive în zonele în care locuiau oameni fără venituri, sau cu antecedente penale.

 • Val de proteste, în România ( 17 Februarie 2021 )

  Val de proteste, în România! Polițiștii, ceferiștii și angajații din Sănătate au ieșit în stradă, la București și în alte orașe din țară, nemulțumiți de noile măsuri anunțate de Guvern, considerate anti-bugetari, dar...

 • Schimbări majore pe piața muncii, provocate de pandemia de coronavirus ( 5 Ianuarie 2021 )

  Pandemia de COVID-19 a afectat piața muncii care se află într-o continuă schimbare. Anul 2020 a produs o modificare capitală a modului de desfășurare al activităților, mutate în majoritatea cazurilor...

 • Șoferi băuți sau sub influența drogurilor, prinși în trafic ( 20 Decembrie 2020 )

  Șoferi aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor, prinși de polițiști în Capitală! Mai mulți conducători auto au fost opriți în trafic sâmbătă seară de către oamenii legii. În urma raziei, polițiștii au identificat un șofer în vârstă de 34 de ani, aflat sub influența substanțelor psihoactive, care se deplasa pe bulevardul Beijing din Sectorul 1.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2