Date companie
 
 
 
 

Razie de proportii in targul auto din Vitan

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : produse, contrabanda, razie, jandarmi, comercianti, politisti, masini, targ, Vitan
 

80 de politisti si jandarmi au descins in cel mai mare târg auto din Capitalã, situat in cartierul Vitan. Oamenii legii au cãutat sa-i identifice pe cei care vând masini fãrã acte, dar si pe comerciantii de produse de contrabanda. Primii pe listã au fost, insa, vânzãtorii de masini la mâna a doua. La Politie au fost depuse o multime de sesizari, în care cumpãrãtorii se plângeau cã au fost înselati.

AMBIANTÃ: "Seria de sasiu înscrisã în certificatul de înmatriculare trebuie sã corespundã cu numãrul de înmatriculare si cu seria de pe masinã."

Nici ceilalti comercianti din târg nu au scãpat neverificati.

AMBIANTÃ: "Haine contrafãcute, fãrã autorizatie, cu însemne originale... Pe scurt, contrafacere."

STEFAN NAE, comisar sef, S.I.F. Sector 4 "Au fost confiscate cantitãti importante de produse contrafãcute, îmbrãcãminte si încãltãminte. Au fost gãsite cd-uri contrafãcute."

In urma raziei a fost confiscata marfã de contrabanda în valoare de peste 50.000 de euro. Opt comercianti s-au ales cu dosar penal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2