Date companie
 
 
 
 

Razie în mijloacele de transport

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Actiune control STB
 

Razie în mijloacele de transport în comun din Sectorul 6! Controlori, alături de polițiști locali, au urcat în tramvaiele și în autobuzele care tranzitează zona, în căutarea celor care nu respectă legea.

RALUCA ALEXE, reporter

"O acțiune de amploare a avut loc astăzi pe liniile de tramvai și autobuz din sectorul 6, în colaborare cu Poliția Locală. Controlorii, alaturi de polițiști, s-au asigurat că nu există cetățeni care circula fraudulos sau care nu poartă masca de protecție. De asemenea, s-a intervenit și în cazul vânzătorilor ambulanți și a cerșetorilor care ii deranjează constant pe pasageri."

Acțiunea a avut loc după ce mai mulți călători s-au plâns că nu se simt în siguranță în timpul deplasării cu mijloacele de transport în comun.

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6

"Dincolo de faptul că se circulă fără bilet, dar asta este, în special, treaba STB, problema este că există foarte mult comerț ilegal care îi deranjează pe călători și sunt oameni ai străzii care, pe acest timp de iarnă, folosesc mijloacele de transport în comun, tocmai pentru că le este frig."

Persoanele care fac gălăgie, mizerie, ori vânzătorii ambulanți și cerșetorii au fost dați jos din tramvaie și autobuze, iar mai apoi legitimați și amendați.

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6

"Poliția Sectorului 6, împreună cu STB, este prezentă pentru a aduce ordinea și curățenia și liniștea în mijloacele de transport în comun, pentru că există și această problemă. Diferiți cetățeni distrug, mâzgălesc, fac mizerie și gălăgie."

44 de amenzi au dat oamenii legii în timpul raziei. Folosirea mijloacelor de transport în comun fără bilet se sancționează cu amendă cuprinsă între 300 și 500 de lei. În cazul cerșetorilor, amenda se situează între 100 și 500 de lei.


Razie în mijloacele de transport

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2