Date companie
 
 
 
 

Razie într-un centru en-gros de legume-fructe din Afumați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tigari, garda financiara, razie, afumati, legume - fructe, marfuri netimbrate, tiruri controlate
 

Razie de amploare la un en-gros de legume și fructe din localitatea ilfoveană Afumați. Garda Financiară a verificat o nouă metodă de a introduce în țară mărfuri netimbrate, în special țigări. Astfel, comisarii au controlat 80 de tiruri încărcate cu fructe si legume. Acțiunea inspectorilor Gărzii Financiare a inceput in zori, în jurul orei 5. Autocamioanele au fost scoase din centrul en-gros și aduse într-o parcare pentru a fi verificate.
Oamenii legii aveau informații că în tiruri s-ar afla si alte produse, mult mai scumpe.

comisar - sef ROBERT RUSU - Garda Financiara Ilfov: "Din informaþiile pe care le detinem, e asa numitul capac când deschidem tirul se aflã o anumitã marfã, iar în spate e marfã de valoare mai mare."

Inspectorii au dat, însă, si peste multe legume și fructe care nu aveau acte de proveniență.

AMBIANȚĂ: "-Documente, acte? -Nu stiu, nu stiu!"

comisar - sef ROBERT RUSU - Garda Financiara Ilfov: "Actele și toate documentele de transport au fost întocmite pentru o societate pe care nu am identificat-o ca functionând. Nu existã niciun document în realitate. Toatã marfa va fi confiscatã."

Potrivit comisarilor, prejudiciul poate ajunge, in cazul unui singur TIR, chiar și la 600 de mii de lei. Mai multe persooane au fost retinute si audiate la Poliția Capitalei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2