Date companie
 
 
 
 

Razie într-un centru en-gros de legume-fructe din Afumați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tigari, garda financiara, razie, afumati, legume - fructe, marfuri netimbrate, tiruri controlate
 

Razie de amploare la un en-gros de legume și fructe din localitatea ilfoveană Afumați. Garda Financiară a verificat o nouă metodă de a introduce în țară mărfuri netimbrate, în special țigări. Astfel, comisarii au controlat 80 de tiruri încărcate cu fructe si legume. Acțiunea inspectorilor Gărzii Financiare a inceput in zori, în jurul orei 5. Autocamioanele au fost scoase din centrul en-gros și aduse într-o parcare pentru a fi verificate.
Oamenii legii aveau informații că în tiruri s-ar afla si alte produse, mult mai scumpe.

comisar - sef ROBERT RUSU - Garda Financiara Ilfov: "Din informaþiile pe care le detinem, e asa numitul capac când deschidem tirul se aflã o anumitã marfã, iar în spate e marfã de valoare mai mare."

Inspectorii au dat, însă, si peste multe legume și fructe care nu aveau acte de proveniență.

AMBIANȚĂ: "-Documente, acte? -Nu stiu, nu stiu!"

comisar - sef ROBERT RUSU - Garda Financiara Ilfov: "Actele și toate documentele de transport au fost întocmite pentru o societate pe care nu am identificat-o ca functionând. Nu existã niciun document în realitate. Toatã marfa va fi confiscatã."

Potrivit comisarilor, prejudiciul poate ajunge, in cazul unui singur TIR, chiar și la 600 de mii de lei. Mai multe persooane au fost retinute si audiate la Poliția Capitalei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiul uriaș, la un depozit din Afumați ( 6 Mai 2019 )

  Incendiu uriaș, la un spațiu comercial din Afumați! Focul a izbucnit, în această după-amiază, și a cuprins o suprafață de circa 3.000 de metri pătrați. Pompierii au intervenit cu circa 30 de autospeciale de stingere și cu patru autoscări.

 • Incendiu de amploare la un Remat auto din Voluntari ( 19 Februarie 2019 )

  Incendiu violent, la un punct Remat de colectare-reciclare autoturisme din Voluntari, județul Ilfov! Focul a cuprins o stivă de mașini și s-a extins rapid pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați. Potrivit reprezentanților Inspectoratului...

 • Razii în gări ( 17 Februarie 2019 )

  Amenzi în gări și trenuri! Polițiștii au acționat, de la începutul anului, pentru siguranța călătorilor, fiind organizate peste două mii de patrule. Astfel, au depistat 50 de persoane urmărite național și internațional, precum și 62 de minori lipsiți de supraveghere. Au fost depistate peste patru sute de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni și s-au dat o mie de amenzi.

 • Șoferi băuți, drogați și fără permis, prinși de polițiști în Capitală ( 17 Februarie 2019 )

  Brigada Rutieră din București continuă raziile! Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 81.000 de lei și au reținut 19 permise auto. Cele mai multe dintre ele au fost pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului.

 • Nereguli grave în taximetria din București ( 6 Decembrie 2018 )

  Razie printre șoferii de taxi din capitală! Polițiștii Brigăzii Rutiere au dat amenzi în valoare totală de peste 30.000 de lei și au reținut șase permise. În doar două zile de controale, care au vizat peste 150 de taxiuri, au fost reținute 15 certificate...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2