Date companie
 
 
 
 

Razie pe Autostrada Soarelui, pentru verificarea alcoolemiei șoferilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : razie, politisti, autostrada, rutiera, soferi, mare, alcoolemie, soarelui
 

Razie pentru verificarea alcoolemiei șoferilor, pe Autostrada Soarelui. Conducătorii auto, care s-au întors de la mare, au avut de trecut acest test, la punctul de taxare de la Fetești. Polițiștii de la Rutieră au constatat, după câteva ore, că foarte mulți dintre șoferi au dat dovadã de responsabilitate la volan.

AMBIANȚĂ "- Dã-i, dã-i! Hop! Da, e zero. - Te vedem emoționat. De ce? - Ah, nu, mã gândeam cã, poate, de asearã, mai e ceva, dar nu, a fost în limite normale. - Sã înțeleg cã asearã a fost ceva mai mult? - Nu, doar cât pentru un weekend la mare."

AMBIANȚĂ "- Aer în piept, vã rog sã suflați continuu. Suficient! Testul este zero. Felicitãri! - Cum vi se pare inițiativa? - Foarte bunã!"

Au fost, însã, și excepții. Unul dintre șoferi a fost depistat cu o alcoolemie de 0,12 mililitri alcool pur, în aerul expirat.

ION ILINCA, șef, Biroul de Poliție Autostrada A2 "O amendă în valoare de 720.000 de lei și reținerea permislui de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile. În cazul in care nu va avea cine să-i conducă mașina, autovehiculul rămâne imobilizat!"

Șapte radare au monitorizat Autostrada Soarelui în ultimele zile, iar oamenii legii au ridicat mai multe permise, pentru depășirea vitezei legale. Nici șoferii de pe DN 1 nu au scăpat de controalele polițiștilor de la Rutieră! Ei au împărțit zeci de amenzi, șoferilor care au apăsat prea mult pedala de accelerație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2