Date companie
 
 
 
 

Razie pe Drumul Național 1, printre vitezomani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : permis, razie, politisti, dn1, amenda, rutiera, soferi
 

Razie de proporții pe Drumul Național 1! Șoferii obișnuiți să apese mai tare pedala de accelerație au fost nevoiți să reducă viteza, ca să nu se aleagă cu vreo amendă sau cu permisul suspendat. Acțiunea polițiștilor de la Direcția Rutieră este menită să prevină producerea accidentelor sau măcar să reducă numărul evenimentelor rutiere, care s-au înmulțit considerabil în ultima perioadă.

CORNEL VÂRNĂ, șef, Poliția Autostrăzi "Activitatea a fost generată de faptul că DN1 reprezintă cel mai mare procent de risc de accident din România, iar viteza e o cauză generatoare de accidente grave!"

Cele 7 unități teritoriale de poliție rutieră au amplasat toate radarele pe teren.

CORNEL VÂRNĂ, șef, Poliția Autostrăzi "- Se acționează în sistem cascadă, stict pe combaterea încălcării regimului de viteză. - Ce riscă șoferii care vor fi prinși? - Riscă o amendă, în raport cu pragul, de la 150, la 1.500 de roni!"

România ocupă locul doi în Uniunea Europeană, după Lituania, la numărul de decese înregistrate în accidentele rutiere produse în anul 2012. Astfel, țara noastră a înregistrat 96 de morți pe șosele, la un milion de locuitori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2