Date companie
 
 
 
 

Razie pentru depistarea șoferilor băuți, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, agenti, razie, alcool, amenda, rutiera, soferi, permise
 

Razie în Capitală, pentru depistarea șoferilor aflați sub influența alcoolului! În câteva ore, agenții de la Rutieră au reținut permise pe bandă rulantă. Amețiți de băutură, unii șoferi au răbufnit.

AMBIANȚĂ ”- Să-nțeleg că ați băut, nu? - Nu am băut! Am băut o gingerată! - Te-au prins vreodată? - Cum adică? Nu, niciodată nu m-au prins!”

AMBIANȚĂ ”- O să fiți sancționat conform legii 61... - Pentru ce? - Cu amendă, de la 200, la 100 de lei, pentru că adresati în public expresii jignitoare. Să-ți treci tot numele acolo!”

AMBIANȚĂ ”O să primiți o sancțiune de nouă puncte de amendă, o să aveți permisul suspendat 90 de zile. Trebuie să aduceți permisul în cinci zile lucratoare, la Brigada Rutieră.”

AMBIANTA ”- Îmi cereți și mie acordul de a mă filma? - Vă rog frumos, sunteți pe un drum public, nu trebuie să vă ceară nimeni aprobarea să vă filmeze!”

IONUȚ VLĂSCEANU, comisar șef, Brigada Rutieră București ”În mai puțin de două ore, în zona bulevardului ”1 Decembrie 1918” au fost reținute 5 permise de conducere pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, au fost constatate două infracțiuni la regimul circulației, între care am avut un conducator auto cu 1,34 mg pe litru alcool pur în aerul expirat.”

Pentru șoferii prinși pe picior greșit, distracția stropită cu alcool a provocat neplăceri de durată. Unii au devenit pietoni pentru o perioadă de timp, iar alții au scos sume consistente din buzunar, ca să achite amenda.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2