Date companie
 
 
 
 

Razie printre șoferii din București, pentru depistarea celor care au urcat băuți la volan

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, permis, razie, volan, bucuresti, taximetrist, rutiera, soferi, dosare, penale, bauti, drogati
 

Razie de proportii, printre șoferii din București! Politistii de la Brigada Rutierã au organizat noaptea trecutã un control, pentru a-i descoperi pe cei care au urcat băuți sau drogați la volan.

AMBIANTÃ "- Buletinul si asigurarea va rog frumos. Sunt in regula baietii? Sa-i facem testare cu aparatul. Ati consumat bauturi alcoolice? - Nu. (...) - Daca n-ati consumat nimic, nu iese nimic. Lasati aparatul aici. Introduceti partea subtire si suflam pana se stinge ledul verde. (...) Ati spus ca n-ati consumat nimic! 0,16! O sa vi se ridice permisul 90 de zile si o amenda de 630 de lei."

ANDREI CODÃU, purtãtor de cuvânt, Poliția Rutierã "Au fost depistati si conducatori auto care s-au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice, in unele cazuri au fost intocmite dosare de cercetare penala, iar conducatorii au fost condusi la I.N.M.L., pentru recoltarea de probe si in cazul in care valoarea a fost sub 0, 4 ml/alcool pur in aerul expirat, a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 3 luni de zile."

Polițiștii au prins în trafic și un taximetrist care circula de o jumătate de an, fãrã permis de conducere. Dupã identificare, acesta a rupt-o la fugã și s-a ascuns într-un mall.

ANDREI CODÃU, purtãtor de cuvânt, Poliția Rutierã "A fost depistat si un taximetrist care, din luna septembrie a anului trecut, a sãvârșit mai multe infracțiuni, iar pe numele acestuia au fost deschise 9 dosare de cercetare penalã pentru conducere cu permisul suspendat."

Acțiunile polițiștilor de la rutierã vor continua și în perioada urmãtoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2