Date companie
 
 
 
 

Razie printre taximetriștii din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : razie, taximetristi, politisti, aeroport, gara, otopeni
 

Razie printre taximetriștii din Capitală! Polițiștii au derulat o acțiune de control în rândul taximetriștilor, la Aeroportul Otopeni, dar și în zona Gării de Nord și a Gării de Est din București. Oamenii legii au constatat numeroase nereguli, pentru care au aplicat amenzi, fără să clipească!

AMBIANTA "- Mai intarzii 2 - 3 minute, am fost oprit de politie, la aeroport. - Și un buletin sa-mi dați. - Aoooleu, l-am uitat acasa! Nu-l am la mine!"

Polițiștii au verificat actele de identitate, atestatul de funcționare, tarifele practicate, dar și starea autoturismului.

AMBIANTA: "Țin să vă anunț că, totuși, aveți probleme. Lista de tarife nu e ștampilată și aprobată de primaria emitentă a autorizației, motiv pentru care veți fi sancționat."

BOGDAN TĂNASE, subinspector, Serviciul Rutier Ilfov "Cea mai mare amendă aplicată astăzi? 500 de lei, pentru că nu a avut ștampila pe lista cu tarife, de către organul emitent."

AMBIANTA "Domnule Stan, cand sunteți singur, trebuie să purtati centura de siguranță. O sa fiți sanctionat cu o amendă de 75 de lei și 2 puncte de penalizare."

La filtrul efectuat pe una din laturile aeroportului din Otopeni au fost aplicate amenzi în cuantum de 2.500 de lei. Suma pare mică, dar polițiștii spun că e abia începutul. Urmează o săptămână de controale, în zone diferite ale Capitalei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2