Date companie
 
 
 
 

Razii de amploare în Dâmbovița și Timiș, pentru prinderea hoților din locuințe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, timis, suspecti, hoti, locuinte, razii, perchezitii, anchetatori, domicilii
 

Hoții din locuințe care operează pe raza județelor Dâmbovița și Timiș au pus pe jar autoritățile, care au organizat razii de amploare pentru prinderea acestora. În urma celor 27 de percheziții efectuate la domiciliile unor suspecți din județul Dâmbovița, polițiștii au ridicat 31 de persoane. Localitățile vizate de oamenii legii au fost Contești, Bălteni, Șotânga și Doicești.

AMBIANȚĂ "Eu am întrebat de la ora șapte de ce au venit. Poate vă spune dumneavoastrã!"

La una dintre adrese, anchetatorii au găsit aproximativ 500 de grame de cannabis.

RALUCA TRANDAFIR, purtător de cuvânt, I.P.J. Dâmbovița "Polițiștii au ridicat mai multe obiecte corp-delict, obiecte electrocasnice și patru tone de material feros!"

În Timiș, au avut loc șase descinderi, pentru prinderea a cinci hoți profilați pe furturi de produse electronice, electrocasnice, bijuterii și bani.

AMBIANȚĂ "Pe adresa dumneavoastră, am primit autorizație de percheziție. În primă fază, vă întreb dacă aveți cheie și de acolo, ca să nu spargem ușa!"

Potrivit polițiștilor, cei cinci sunt acuzați de comiterea mai multor furturi din locuințe, în luna septembrie 2012.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2