Date companie
 
 
 
 

Razii de amploare printre taximetriștii de la Gara de Nord și de la Aeroportul Otopeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, amenzi, razie, taximetristi, aeroport, gara, otopeni, nord
 

Razii de amploare în mai multe puncte fierbinți ale Capitalei! După crima căreia i-a căzut victimă tânăra japoneză, polițiștii bucureșteni au declanșat o amplă campanie împotriva taximetriștilor-pirați. Pentru a patra zi la rând, șoferii de taxi de la Aeroportul Otopeni și Gara de Nord au fost trași pe dreapta. Cei care aduc și duc pasagerii au fost verificați dacă lucrează legal.

AMBIANȚĂ "- Cum vă numiți? - Chioțea. De noi vã luați? - Nu. V-am întrebat doar. Vi s-a părut că m-am luat de cineva? - Numai de noi vã luați, fraierii. Îi lăsați pe aștia de 3.50. Ăia!"
 
CRISTIAN MUSCĂLESCU, șeful Poliției Transporturi Aeriene "Pâna la momentul prezent, avem aplicate in jur de 12 amenzi, valoarea maxima este de 1.000 de lei."

Polițiștii au dat amenzi pentru lipsa ecusonului, a centurii de siguranță, dar și pentru faptul că pe unele mașini nu era afișat tariful de călătorie. Sancționați au fost și cei care nu au avut...o ținută corespunzătoare.

AMBIANȚĂ "Nu sunt in slip, nu sunt dezbracat, mi se pare foarte aberanta chestia asta, tinuta necorespunzatoare, sa-ti iei amenda."

AMBIANȚĂ "- E vara sefu', e vara! - Dar legea vă obligă la ținută decentă, fără șlapi și bermude. Pentru asta o sa primiti amendă."

AMBIANȚĂ "- O sa primiti sancțiune, pentru că nu aveți ecusonul la vedere și lista de prețuri. Ați primit o sancțiune de 500 de lei. Mențiuni, dacă aveti? - Nu."

AMBIANȚĂ "O sa aveti sactiune pentru nepurtare a centurii de siguranță. Când sunteți singur este obligatoriu, când sunteți cu pasageri, nu! O să aveți amendă 70 de lei și 2 puncte penalizare."

Până la finalul zilei, oamenii legii au dat aproape 80 de amenzi, în valoare de peste 30 de mii de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2