Date companie
 
 
 
 

Reacții de protest ale patronilor, după controalele fiscului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : controale, fisc, ANAF, patroni, restaurante, local, hoteluri
 

Urmări surprinzătoare după controalele inspectorilor A.N.A.F. privind bonurile fiscale! Turiștii care merg la mare de 1 mai ar putea găsi lacăte pe ușile restaurantelor sau hotelurilor. Patronii de pe litoral sunt în pragul disperării, după ce, în urma controalelor fiscului, mai multe localuri de fițe au fost închise. Acum, unii se gândesc să nu mai deschidă de 1 mai, când, în mod tradițional, se fac razii fiscale.

NICOLAE BUCOVALĂ, președinte, Asociația Patronală Mamaia "Sunt agenți economici mai puțin speriați, sunt și alții foarte speriați."

GEORGE GUCI, hotelier "Absolut, absolut, în condițiile în care, pentru un bacșiș de 5 lei, se poate închide o unitate cu 400 de locuri de cazare."

Un patron din Rădăuți s-a gândit la o altă modalitate de a protesta. El vrea să își redeschidă afacerea suspendată de fisc.

prin telefon: ALEXANDRU SCHEUL, patron "Au găsit în casa de marcat 56,36 lei. I-am întrebat ce măsuri iau și au spus de amendă 5.000 de lei. Suspendarea activității pe o lună de zile. Luni dimineață vreau să deschid înapoi magazinul, indiferent de consecințele care vor urma."

La Târgu Mureș, un client înfometat a fost cel care s-a revoltat împotriva fiscului care a suspendat activitatea unui fast-food. Omul a lăsat un afiș în geamul localului, chiar sub cel pus de inspectorii ANAF, pentru a se asigura că supărarea lui nu trece neobservată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • Restaurantele, cafenelele și cinematografele, redeschise la interior în Sibiu ( 3 Ianuarie 2021 )

  Localurile din Sibiu se redeschid! Toate restaurantele și cafenelele din oraș și-au reluat activitatea la interior, în limita a 30% din capacitate. Relaxarea restricțiilor vine după ce rata de infectare din Municipiul Sibiu a ajuns la 1,98 de cazuri la mia de locuitori. 

 • Municipiul Beiuș a devenit stațiune turistică de interes local ( 8 Decembrie 2020 )

  Bihorul s-a îmbogățit cu o nouă stațiune. Pe lângă Stâna de Vale, supranumită și Perla Apusenilor, stațiune renumită în țară și străinătate pentru cea mai lungă perioadă de menținere a stratului de zăpadă, aerul...

 • OUG care prevede plata eșalonată a datoriilor la stat va fi publicată în M.O. ( 26 Octombrie 2020 )

  Ordonanța de urgență care prevede ca executările silite pentru restanțele fiscale să fie amânate până pe 25 decembrie urmează să fie publicată, posibil marți, în Monitorul Oficial. Asta, după ce, în ultima ședință...

 • Restaurantele și cafenelele din București se închid din nou ( 7 Octombrie 2020 )

  Lovitură pentru lucrătorii din domeniul HoReCa! Se închid barurile, restaurantele și discotecile din București. Și cazinourile și sălile de jocuri de noroc își închid porțile. Rămân deschise doar agențiile Loto, acolo unde se poate păstra distanța în interior. Decizia vine după ce numărul de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus a crescut vertiginos.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2