Date companie
 
 
 
 

Rechizitoriul în cazul "Caracal" a fost trimis procurorului general

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Caracal, diicot
 

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au trimis Dosarul „Caracal” la Parchetul General! Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a constituit ”un colectiv de procurori” care va examina dosarul și va face propuneri pe care se va fundamenta decizia legată de eventuala trimitere la instanță a rechizitoriului. Gheorhe Dincă a retractat că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, apoi a aruncat două nume de persoane complici pe masa anchetatorilor, un bărbat și o femeie, pe care acesta le-a descris fizic.

TORA APETRII, reporter
"Complicii s-au dovedit a fi ficțiune. Procurorii au căutat în baza de date la care au acces și au găsit doar o singură femeie în România cu acest nume, dar care nu corespundea în niciun fel cu spusele lui Dincă. Bărbați erau câțiva, dar nici ei nu corespundeau."

S-a făcut imediat, în cazul lor, recunoaștere de pe planșe foto și Dincă nu a recunoscut pe nimeni, acest aspect fiind susținut în spațiul public și de avocații Tonel Pop și Carmen Obârșanu, care au participat la audierea din 9 ianuarie 2020. Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, două omoruri calificate și profanare de cadavre. Prin același rechizitoriu, DIICOT va sesiza instanța și cu privire la Ștefan Risipițeanu, acuzat de violarea Luizei Melencu. Acesta și-a recunoscut fapta în fața procurorilor DIICOT.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2