Date companie
 
 
 
 

Recidivist căutat de polițiști, după ce a scăpat de urmărirea în trafic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, razie, politisti, rutiera, recidivist, motocicleta, fugar
 

Accidentul provocat de afaceristul turc nu este singurul incident grav înregistrat în timpul raziei de azinoapte, în Capitală. Un alt șofer a refuzat să oprească la semnul agentului de la Rutieră și a pornit într-o goană nebună cu automobilul pe care îl conducea. În urmărirea mașinii s-au lansat polițiștii pe motociclete, care au folosit și armamentul din dotare, ca să-l determine să oprească. Într-un final, după o cursă de circa 25 de kilometri, șoferul fugar a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina în apele unui râu. Conducătorul auto, un recidivist în vârstă de 23 de ani eliberat recent din închisoare, care nu avea permis, a reușit să scape, dar un alt individ, care se afla cu el în autoturism, a fost capturat de polițiști.

AMBIANȚĂ  "Ați vrut să fugiți de polițiști? De ce ați fugit? Credeați că dacă o să săriți în apă nu vă vor prinde?"

ANDREI CODĂU, purtătorul de cuvânt, Brigada de Poliție Rutieră București "Au plecat în urmărirea lui doi motocicliști de la Poliția Capitalei, în zona comunei Petrichioaia. După 25 de km, tânărul de 23 de ani care nu avea permis a plonjat cu autoturismul într-un râu. Ulterior a fugit de la fața locului."

La ora actuală se desfășoară o amplă acțiune de căutare a fugarului. Polițiștii folosesc și un câine de urmă, însă, deocamdată, fără succes.

AMBIANȚĂ "Max, miros! Miros, miros, miros!"

VOX "Câinele m-a adus spre mașină, a intrat în mașină, a adulmecat miros de la șoferul care a fugit și m-a dus de jur împrejurul lacului circa 3-4 kilometri."

Acțiunea polițiștilor va continua până la prinderea fugarului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2