Date companie
 
 
 
 

Recompensa de 100.000 de dolari, in cazul jafului de aur de pe autostrada

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, autostrada, aur, jaful, recompensa
 

100.000 de dolari! Aceasta este recompensa oferita pentru prinderea indivizilor care au atacat, marti, transportul de aur, pe Autostrada Bucuresti - Pitesti. Patronii firmei de bijuterii au anuntat ca banii vor fi dati persoanei care poate oferi informatii despre cei care au comis furtul.

VOX "Partea vãtãmatã oferã, în mod public, o recompensã de 100.000 de dolari care sã conducã la orice informatie, de naturã, care sã conducã la identificarea autorilor acestor tâlhãrii."

Patronii firmei au tinut sã precizeze si faptul cã ipoteza unei înscenãri este exclusã. Ei spun cã nu ar fi avut nicun interes, mai ales cã bijuteriile nu erau asigurate."

VOX "Faptul cã aurul nu era asigurat, este o dovadã a faptului cã nu este o înscenare pusã la cale de asociatii firmei sau de patroni . Din punctul nostru de vedere o astfel de iotezã este exclusã."

Reprezentantii firmei de bijuterii nu exclud, totusi, varianta unei înscenãri pusa la cale de vreun angajat.

VOX "Dacã se va doveni de organele de anchetã cã o persoanã angajatã a societãtii este implicatã în acest furt, noi vom fi primii care vom cere tragerea acestuia la rãspundere si arestarea persoanei respective."

Între timp, ancheta în cazul jafului de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti continuã. Jaf la pont, înscenare sau jaf clasic, toate trei variantele sunt luate în calcul, de anchetatori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2