Date companie
 
 
 
 

Record de bugetari, în minivacanță, pe litoral

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, bugetari, record, weekend, minivacanta
 

Minivacanța de Sfânta Maria și vremea excelentă i-au făcut pe români să ia cu asalt litoralul românesc al Mării Negre. Astfel, la orele prânzului, cu greu mai găseai un loc liber pe plajă. Hotelierii vorbesc despre un aflux de aproximativ 180.000 de turiști.

VOX "- Se vede că au bugetarii liber? - Se vede. Doar să fii orb să nu vezi așa ceva! - Mai e vreun șezlong liber? Vreo bucățică de plajă? - S-ar putea să ne batem pentru așa ceva."

VOX "- De unde sunteți? - Din Buzău. - De câte zile sunteți ? - De 3 zile. - Sunteți bugetar? - Da!"

VOX "Avem băiatul, care-l cheamă Marian, și am venit să sărbătorim. - Sunteți bugetară? - Sunt asistentă medicală. - Cam cât lăsați, în astea patru zile, la mare? - În jur de 100 de lei pe zi."

VOX "- 500 de euro, câteva zile. - Cine plătește? - Băiatul!"

Operatorii din turism spun că, anul acesta, românii preferă să petreacă la mare week-end-uri prelungite, și nu sejururi de o săptămână.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Bugetarii vor avea liber și pe 27 decembrie, respectiv 3 ianuarie ( 20 Decembrie 2019 )

  Vești bune pentru bugetari! Cei care lucrează în sistemul public se vor bucura de două zile libere în plus, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe 27 decembrie, respectiv 3 ianuarie.

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Național FM, cu ”Matinal Efervescent” pe litoral ( 27 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2