Date companie
 
 
 
 

Record de bugetari, în minivacanță, pe litoral

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, bugetari, record, weekend, minivacanta
 

Minivacanța de Sfânta Maria și vremea excelentă i-au făcut pe români să ia cu asalt litoralul românesc al Mării Negre. Astfel, la orele prânzului, cu greu mai găseai un loc liber pe plajă. Hotelierii vorbesc despre un aflux de aproximativ 180.000 de turiști.

VOX "- Se vede că au bugetarii liber? - Se vede. Doar să fii orb să nu vezi așa ceva! - Mai e vreun șezlong liber? Vreo bucățică de plajă? - S-ar putea să ne batem pentru așa ceva."

VOX "- De unde sunteți? - Din Buzău. - De câte zile sunteți ? - De 3 zile. - Sunteți bugetar? - Da!"

VOX "Avem băiatul, care-l cheamă Marian, și am venit să sărbătorim. - Sunteți bugetară? - Sunt asistentă medicală. - Cam cât lăsați, în astea patru zile, la mare? - În jur de 100 de lei pe zi."

VOX "- 500 de euro, câteva zile. - Cine plătește? - Băiatul!"

Operatorii din turism spun că, anul acesta, românii preferă să petreacă la mare week-end-uri prelungite, și nu sejururi de o săptămână.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Invazie de alge marine, pe litoralul românesc ( 9 August 2020 )

  Invazie masivă de alge, pe litoralul românesc! Reprezentanții Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral au transmis un mesaj public, în care precizează că utilajele strâng, în fiecare noapte, cantități uriașe...

 • ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020 ( 21 Iunie 2020 )

  Încep verificările pe litoral! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020. Potrivit ANPC, verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral demarează în luna iulie.

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 • Bugetarii vor avea liber și pe 27 decembrie, respectiv 3 ianuarie ( 20 Decembrie 2019 )

  Vești bune pentru bugetari! Cei care lucrează în sistemul public se vor bucura de două zile libere în plus, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe 27 decembrie, respectiv 3 ianuarie.

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2