Date companie
 
 
 
 

Regăsire emoționantă între o mamă din Arad și fiica ei pierdută cu 25 de ani în urmă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, retea, spital, mama, grup, fiica, prietena, andreea, adoptii, socializare, canada
 

Regăsire emoționantă, dupa 25 de ani! O mamă și-a întâlnit fiica după 25 de ani, prin intermediul unei rețele de socializare. Femeia din Arad și-a regăsit fata care i-a fost furată din spital în 1990, când avea numai câteva luni. Tânăra, care locuiește acum în Canada, a venit în țară, pentru a-și cunoaște mama.

AMBIANȚĂ "- Andreea, te iubește mami! - Și eu te iubesc."

Andreea s-a nascut în noiembrie 1989, în satul Juma Mare, județul Timiș. La doar câteva luni după naștere, fata și sora sa mai mare s-au îmbolnăvit, iar mama le-a dus la spital. S-a întors după fete, însă Andreea nu mai era. Medicii i-ar fi spus atunci că fetița a facut o formă severă de pneumonie și a murit.

VOX "Trebuia să muncesc, că, dacă nu, seara nu aveam pâine și, când m-am dus să le iau acasă, pe Petronela am mai găsit-o, dar pe Andreea nu. Au zis că e moartă."

La acea vreme, femeia a încercat să recupereze trupul fetiței, dar fără rezultat. Cert este că Andreea nu murise, ci fusese furată din spital. Ulterior, a fost adoptată de o familie din Canada și, după un sfert de veac, destinul le-a adus împreună, într-un grup pentru adopțiile din România, constituit pe o rețea de socializare .

VOX "- Cum v-ați regăsit? - Pe internet. Și ea mă căuta și eu o căutam pe ea. Eu aveam sentimentul că trăiește. Întotdeauna am simțit asta!"

Când a realizat că prietena de pe internet era chiar mama ei, Andreea a venit imediat în România, ca să o întâlnească pe cea care i-a dat viață.

VOX "A fost emoționant pentru mine! Am stat și ne-am uitat una la alta, am plâns. Doamne, 25 de ani de întrebări!"

Bucuria revederii a fost umbrită, însă, de o întâmplare nefericită. Mama a vrut să aprindă focul, iar soba a explodat. Tânara, aflată în preajmă, a suferit arsuri pe corp, dar medicii spun că se va vindeca. Andreea va petrece sărbătorile de iarnă în țară, iar în ianuarie va pleca la părinții adoptivi, în Canada.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2