Date companie
 
 
 
 

Reglare de conturi, la Vicovu de Sus

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tigari, conturi, batut, tineri, suceava, reglare, vicovu, sechestrat
 

Reglare de conturi, în localitatea Vicovu de Sus, județul Suceava, acolo unde patru tineri au sechestrat și au bătut un consătean, pe care îl acuză că și-a însușit abuziv baxurile lor cu țigări. După ce au blocat autoturismul victimei cu mașina lor, înmatriculată în străinătate, doi dintre agresori l-au lovit pe bărbat cu o rangă și l-au urcat cu forța în vehicul.

AMBIANTÃ (tatãl) "A oprit masina aici si nu m-o întrebat ce caut. A venit si direct în surã!"

Inițial, cei patru au dat buzna în gospodăria familiei victimei. Cum tânărul pe care îl căutau nu era acasă, aceștia au răscolit locuința. Nu au găsit ce căutau, așa că au plecat, dar nu înainte de a-l amenința pe tatăl victimei.

VOX tatãl: "M-a amenintat cã dacã nu îi dã nu stiu ce îl hãcuieste si mie îmi dã foc la casã. L-a dus undeva pe malul apei si l-a mai bãtut acolo. A întrebat de tigãri."

VOX: "M-au tras jos din masinã si amenintat si m-au lovit cu levierul. Am fost legat de mâini si de picioare. Sã le spun unde este marfa lor. - Ce valoare avea marfa lor? - De vreo 20.000 de euro."

Tânărul a avut noroc că tatăl său a alertat Poliția, care l-a căutat peste tot. Oamenii legii i-au găsit pe cei patru lângă râu și i-au reținut pentru 24 de ore.

GABRIEL PANȚÎRU, "Politia efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de sechestrare ilegalã de persoane, amenintare, infractiune la regimul rutier, pentru doi dintre cei patru suspecti."

Cei patru vor fi cercetați în stare de libertate, dar au interdicția de a părăsi localitatea. Polițiștii au extins cercetările, pentru a afla dacă atacatorii sunt implicați și în traficul cu țigări aduse din Ucraina.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2