Date companie
 
 
 
 

Repetitii pentru parada de 1 Decembrie, in Capitala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, ziua, nationala, parada, repetitie, arcul, triumf
 

Repetitie finala pentru parada militara de 1 decembrie. Duminica, fortele Ministerului Apararii, ale Ministerului de Interne si ale Serviciului Român de informatii au defilat pe sub Arcul de Triumf din Capitala. Repetitia pentru parada de Ziua Nationala a adus însa si restrictii în trafic, in prima parte a zilei. Potrivit scenariului, parada a început cu intonarea imnului national. S-au tras 21-a de salve de tun si 1200 de cadre militare au batut pas de defilare. Lansatoare de rachete, tancuri si trasportoare blindate au trecut, pe rând, pe sub Arcul de Triumf.

MARIUS MILITARU, purtator de cuvânt, M.A.I. "Blocul de parada al Ministerului de Interne a fost deschis din aer de o formatie de trei elicoptere, apartinând Ministerului de Interne. De la sol, blocul de parada a fost deschis de 59 de jandarmi."

FABIAN BADILA, purtator de cuvânt, Politia de Frontiera "Avem ATV-uri, care sunt folosite în zonele muntoase. Autospeciala cu termoviziune, avem barci de patrulare care sunt folosite pe râul Olt si pe fluviul Dunarea."

Repetitia a reusit, asa ca, pe 1 Decembrie, cu lectia invatata, fortele Ministerului Apararii si ale Ministerului de Interne vor defila solemn, in Capitala. Pe tot parcursul desfasurarii paradei, joi, traficul în Zona Arcului de Triumf va fi restrictionat. Nu se va circula deloc, între orele 9.00 si 15.00, pe Soseaua Kiseleff si pe strazile adiacente, între Piata Presei Libere si Piata Victoriei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2