Date companie
 
 
 
 

Restaurant fără autorizație din Eforie Sud, închis de O.P.C.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nereguli, control, carne, protectia, consumatorilor, terasa, autorizatie, Eforie, local, sarmale, inchis, muste, sud, sosuri
 

Sarmale mucegăite, carne stricată, sosuri expirate și muște lipite de tavanul bucătăriei! Asta au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorilor într-un local cu terasă, în Eforie Sud. Ceea ce au găsit în bucătăria și cămara terasei i-a șocat chiar și pe inspectorii O.P.C.. Mai mult, localul cu pricina nu avea nici măcar autorizație de funcționare.

AMBIANȚĂ "Ia uitați! Nu are plasă pentru muște, mai bine punem așa ceva. Și așa ceva în bucătărie? Ce facem? Le punem în mâncare?"

VOX "Chiar m-am străduit să fac cât mai bine, îmi pare rău că s-a întâmplat așa.

VOX "În primul rând nu are autorizație de funcționare, mâncare expirată, ținute la alte temperaturi. Închidem unitatea și nu cred ca îi dăm drumul."

VOX "În dorința de a câștiga mai mult, a riscat, a pierdut."

VOX "Ar trebui închisă! Inconștienți! Trebuie controale mai dese."

Localul a fost închis, iar administratorul a fost amendat cu 20.000 de lei. Protecția Consumatorilor continuă controalele pe întreg litoralul, pe toată durata sezonului estival.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2