Date companie
 
 
 
 

Restaurant mistuit de flăcări, în cartierul Drumul Taberei din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, pompieri, incendiu, biserica, restaurant, blocuri, locatari, flacari, lemn, fum, drumul, taberei
 

Incendiu în Capitală! Un restaurant din Drumul Taberei s-a făcut scrum, în noaptea de miercuri spre joi. Focul a pornit din podul localului și a cuprins rapid toată clădirea. În momentul izbucnirii incendiului, în restaurant se aflau doi clienți, care au reușit să se salveze la timp. Locatarii blocurilor din zonă s-au trezit cu fumul gros în apartamente.

AMBIANȚĂ "- V-ați trezit, așa, cu fumul în casă? Nu v-ați dat seama de la ce e? - Era un fum! - Nu ați apucat să închideți geamul? - Și așa a intrat destul fum!"

Mulți locatari au ieșit din apartamente, de teamă să nu se intoxice cu fum. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale, dar operațiunile au fost dificile, din cauza vântului puternic. Focul s-a extins și la o biserică de lemn, aflată lângă restaurant.

VOX "M-am speriat, am închis geamul și m-am îmbrăcat, am luat ceva pe mine. Când am ieșit eu, flăcările erau deja foarte mari și băteau spre biserică. Uitați, mi-a ars geaca. Puteam să iau foc fară să știu!"

Pompierii au întrerupt curentul electric în blocurile aflate în preajma restaurantului, zona a fost îngrădită, iar traficul în zonă a fost restricționat pe tot parcursul intervenției.

DANIEL VASILE, purtător de cuvânt, I.S.U. București "Suprafața afectată este de 350 de metri pătrați. Ardere generalizată, toate bunurile au fost distruse. "

În acest caz a fost declanșată o anchetă, pentru a se stabili din ce cauză a izbucnit incendiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2