Date companie
 
 
 
 

Restricții de circulație pe Podul Grant, care intră în reabilitare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Aprilie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : reabilitare, circulatie, restrictii, consolidare, podul, grant
 

Podul Grant din București intră în reparații! Primăria Capitalei a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare și consolidare a podului, după mai bine de 12 ani de la ultimele reparații. Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București va executa lucrări de frezare a sistemului rutier existent, de așternere a hidroizolatiei și înlocuire a elementelor de siguranță rutieră existente. Și la pasajul denivelat superior și la structura de rezistență se vor realiza lucrări de infrastructură și se va interveni pentru reabilitarea liniei de tramvai.

COSMINA STOIAN, reporter ”Începând de mâine, de la ora 11:00, circulația pe Breteaua F a Podului Grant, dinspre Calea Griviței spre Gara de Nord, se va închide până la finalizarea lucrărilor. Pentru urcarea pe pod pentru direcția Crângași, șoferii vor utiliza bretelele adiacente rampei Turda, iar pentru coborârea de pe pod pe Calea Griviței se vor utiliza pentru întoarcere bretelele aferente Căii Giulești.”

Pentru finalizarea lucrărilor la trei mari obiective de infrastructură, printre care se regăsește și Pasajul denivelat subteran Pod Grant alături de Podul hobanat peste Șoseaua Virtuții și stația de metrou „Parc Drumul Taberei”, circulația liniei de tramvai 41 va fi suspendată în perioada iulie – august, între Podul Grant și terminalul Ghencea. Tronsonul liniei 41 rămâne neafectat între Casa Presei până la Podul Grant, prin asigurarea schimbării direcției traseului pe strada Turda. Pentru traseul suspendat se va introduce linia navetă de autobuz 641. Lucrările la Podul Grant și indicatorii tehnico-economici au fost aprobați anul trecut, în luna septembrie, pentru a se asigura circulația în condiții de siguranță și au la bază o expertiză tehnică din care au rezultat o serie de neconformități, starea tehnică a pasajului fiind încadrată ca „nesatisfăcătoare”.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo ( 19 Ianuarie 2021 )

  Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

 • Restricții în localitățile din jurul Capitalei, aflate în carantină ( 22 Noiembrie 2020 )

  Capitala a devenit o insulă în mijlocul zonei carantinate. 11 localități din județul Ilfov au intrat în carantină. Nicio persoană nu mai are voie să intre sau să iasă din localitățile respective fără un motiv întemeiat.

 • România, în carantină parțială ( 9 Noiembrie 2020 )

  De astăzi, timp de 30 de zile, România se află în carantină parțială, după ce Ordonanța de Urgență și Hotărârea de Guvern, care stabilesc o serie de restrictii la nivel national, au fost publicate în Monitorul Oficial! Astfel...

 • Restricții prelungite ( 2 Noiembrie 2020 )

  Restricțiile actuale din Capitală se mențin! Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București s-a reunit în această dimineață pentru a stabili măsurile pentru următoarele două săptămâni. 

 • Deciziile contradictorii privind restricțiile din Capitală, criticate de ministrul Educației ( 20 Octombrie 2020 )

  Ministrul Educației, Monica Anisie, nemulțumită de deciziile contradictorii anunțate în Capitală, după intrarea în scenariul roșu! Monica Anisie a declarat că este incredibil ceea ce s-a întâmplat în legătură cu situația...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2