Date companie
 
 
 
 

Restrictii ridicate în București; centrele de vaccinare, deschise și de Paște

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, prefect, rata, vaccinare, apel, ministrul, sanatatii, restrictii, paste, infectare, mihaila
 

Vești bune pentru locuitorii Capitalei! Rata de infectare în București a scăzut sub 3,5 la mia de locuitori. Potrivit comunicatului Direcției de Sănătate Publică București, astăzi era înregistrată o rată de infectare de 3,46 la mia de locuitori. Ca urmare, prefectul Capitalei a anunțat ridicarea unor restricții.

ALEXANDRA VLAD, reporter „Astfel, bucureștenii vor putea intra în case până la ora 22.00, în loc de ora 20.00, și la sfârșit de săptămână, iar magazinele vor avea și în weekend același program pe care îl au în timpul săptămânii. În schimb, cinematografele și restaurantele mai au de așteptat până la momentul relaxării restricțiilor, deoarece, în cazul lor, este nevoie ca rata de infectare să coboare sub 3 la mie.”

Totuși, pentru a ajunge la starea de normalitate, este nevoie de o campanie reușită de vaccinare împotriva coronavirusului. Pentru asta, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a lansat un apel către populație.

IOANA MIHĂILĂ, ministrul Sănătății „Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicații profunde în special pentru creștinii ortodocși și că în weekend este Paștele ortodox, fac un apel la responsabilitate. Pe de o parte să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare să o respectăm. Conform informațiilor primite de la C.N.C.A.V., centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paști, cât și în a doua zi de Paști.” 

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat că numărul total al cetățenilor vaccinați a trecut, duminică, de 3 milioane.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2