Date companie
 
 
 
 

Retea de evazionisti, anihilata de politistii si jandarmii din vestul tarii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, timis, retea, jandarmi, politisti, carne, caras, evazionisti
 

Peste o sută de politisti si jandarmi au descins la mai multe locuinte, sedii comerciale si puncte de lucru din vestul tãrii, pentru a anihila o retea de evazionisti fiscali, care comercializau carne si produse din carne. Oamenii legii din Arad, Caraș-Severin și Timiș au fãcut 27 de perchezitii domiciliare în 4 orase. Ei au ridicat documente si o jumatate de tonă de carne alteratã, care urma sã ajungã în galantare, sub formã de preparate, în special afumate. Administratorii societãtilor comerciale vizate cumpãrau cantitãti mari de carne de porc în carcasã din Ungaria, pe care apoi o procesau si o vindeau în România, fãrã acte, deci fãrã a plãti TVA si impozit pe profit.

agent ANCUTA CÃRBUNARU, purtator de cuvant, I.P.J. Caraș-Severin "În dosar s-a început urmãrirea penalã fatã de 12 persoane sub aspectul sãvârsirii de evaziune fiscalã, prejudiciul fiind de peste cinci milioane de lei."

Descinderile au avut loc în Reșița, Caransebeș, Lugoj și Arad. Anchetatorii continuă cercetările în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2