Date companie
 
 
 
 

Rețea de hackeri, anihilată de Poliția Română, serviciile secrete britanice, poliția australiană și F.B.I.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retea, politia, ancheta, audieri, carduri, hackeri, milioane, servicii, romana, furat, diicot, dolari, FBI, secrete, britanice
 

Anchetă fără precedent a Poliției Române, în colaborare cu FBI, serviciile secrete britanice și poliția australiană. Oamenii legii au reușit să anihileze o rețea internațională, specializată în fraude pe internet, după ce au descins la 36 de adrese din București, Brașov, Galați, Timișoara și din județele Vâlcea și Ilfov. 20 de suspecți au fost aduși la audieri la sediul DIICOT. Ei sunt acuzați că au furat 25 de milioane de dolari, de pe un milion de carduri. Cei mai mulți suspecți sunt tineri pricepuți la calculatoare. Ei fac parte și din cea mai mare rețea de hackeri din țara noastră. Suspecții aveau și un forum pe care purtau discuții despre securitatea datelor informatice, dar și dialoguri referitoare la modalitățile prin care puteau să spargă site-uri. Întreaga grupare a fost monitorizată mai mult de un an, de Serviciul Român de Informații.

prin telefon: SORIN SAVA, purtătorul de cuvânt al S.R.I. "Vorbim despre masurile luate de SRI asupra acestor membrii a gruparii care se autointitulata Romanian Security Team au fost realizate in conexiune cu retele de criminalitate transfrontaliera de sorginte esteuropeană."

Membrii grupării sunt foarte cunoscuți printre pasionații de calculatoare, mai ales cã, aproape de fiecare datã când reușeau sã spargã o rețea, revendicau atacul informatic.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2