Date companie
 
 
 
 

Rețea de interlopi, destructurată de oamenii legii din Prahova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retea, ilegale, arme, bani, interlopi, politisti, partide, procurori, romani, pistoale, moldoveni, munitie, diicot, cagule, jafuri, poker, legiunea, straina
 

Polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T. Prahova au reușit să destructureze o rețea formată din interlopi, care orchestrau jafuri, pe baza unor scenarii demne de filmele de la Hollywood. Pe lângă români, din grupare făceau parte și câțiva cetățeni moldoveni. Înarmați până în dinți, indivizii îi pândeau pe cei care organizau partide ilegale de poker, după care pătrundeau în imobile și le luau toți banii. Capul rețelei era un bărbat de 30 de ani, din Republica Moldova, care, potrivit polițiștilor, a fost angajat în Legiunea Străină și are o pregătire militară serioasă. După luni bune de filaj, oamenii legii au reușit să-i prindă la Câmpina, în timp ce plănuiau un astfel de jaf.

AMBIANȚĂ "Explică-ne și nouă ce-i cu astea. Nu știi? E un încărcător cu cartușe."

Polițiștii au găsit asupra suspecților pistoale, muniție, arme albe, cagule și chiar bandă adezivă, folosită la imobilizarea victimelor.

CONSTANTIN FURTUNĂ, șef, B.C.C.O. Ploiești "– Credeți că ar fi tras? – Depinde foarte mult de ce se întâmpla, de cum reacționau cei din interiorul încăperii. Dacă se reacționa, se trăgea. – Cam ce sume erau în joc? – Sumele pleacă de la mii de euro, la zeci de mii de euro."

Două dintre cele 15 persoane conduse la audieri au fost reținute pentru 24 de ore. Suspecții riscă să stea după gratii până la 20 de ani, pentru tentativă de omor, tentativă de tâlhărie, deținere ilegală de arme și inițierea unui grup infracțional. Cercetarile continuă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2