Date companie
 
 
 
 

Retea de proxeneti, anihilata de politistii romani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, retea, proxeneti, barbati, politisti, minori, acte, sexuale, german
 

Polițiștii din Capitală au reușit să anihileze o rețea de proxeneți, condusă de un om de afaceri german, în vârstă de 70 de ani. Traficanții racolau zeci de bărbați români, inclusiv minori, pentru relații sexuale. Printre suspecți se numără și directorul OTV, Doru Iuga, care este cercetat și pentru întreținerea de acte sexuale cu minori.

BOGDAN STAICU, procuror "Proxenetii ademeneau tineri de conditie defavorizatã, chiar fãrã adãpost pentru practicare relatiilor homosexuale."

AMBIANTÃ "Pedofilule, pedofilule, ce-ai fãcut cu copiii, pedofilule, criminalule, vii din Germania sã te faci pedofil?"

BOGDAN STAICU, procuror Pentru aceste activitãti, proxenetii primeau sume de ordinul sutelor si miilor de lei, iar tinerii care se prostituau pe sume mult mai mici, de ordinul zecilor sau sutelor de lei."

VOX "Are copilul aici, nevinovat, nu știm de ce l-au luat, e copilul dânsei. L-au abuzat?"

Stabilit în România încă de la începutul anilor 2000, Klaus Zander deține mai multe firme de transport în domeniul turistic, dar și exploatări forestiere.

AMBIANTÃ "Sunt foarte grave acuzatiile. Sunt adevãrate? -Nu știu. -Faceți-ne loc, vã rugãm. -Este adevãrat cã ați plãtit pentru servicii sexuale?"

S-au efectuat 24 de percheziții domiciliare. Una dintre adresele la care oamenii legii au descins aparține directorului OTV, Doru Iuga, cercetat și el, pentru mai multe infracțiuni. La audierile efectuate la Poliția Capitalei, au fost aduși și oameni de afaceri din Maramureș, Constanța și Giurgiu. Unul dintre afaceriștii ridicați de poliție este un bucureștean, care, la numai 29 de ani, deține trei firme în domeniul cercetării și ingineriei, dar și una de comerț.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2