Date companie
 
 
 
 

Rețea de traficanți de droguri, destructurată de D.I.I.C.O.T. Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retea, droguri, traficanti, sibiu, diicot, cannabis, hasis
 

Procurorii D.I.I.C.O.T. Sibiu au reușit să destructureze o rețea de traficanți de droguri, din care făcea parte și un cetățean german. Cei douăzeci și unu de suspecți sunt acuzați că aduceau canabis și hașiș din străinătate, pentru a le vinde elevilor și studenților sibieni. În timpul perchezițiilor efectuate la domiciliile traficanților, oamenii legii au confiscat aproximativ un kilogram de cannabis. Din structura rețelei făceau parte furnizori en-gros, distribuitori și distribuitori stradali. La sediul D.I.I.C.O.T. Sibiu, au fost audiați, vineri, și zeci de minori. Traficanții primeau drogurile, prin curierat rapid, din Germania și Spania, sau le aduceau personal, ascunse în bagaje. Aceștia le vindeau în licee de top, acolo unde consumatorii plăteau 60 de lei pentru un gram de cannabis. Procurorii au indicii că mai multe fete, de 13-14 ani, întrețineau chiar relații sexuale cu dealerii, pentru a-și procura drogurile.

TRAIAN BERBECEANU, comisar șef, B.C.C.O.A. Alba "În cursul zilei de ieri, a fost interceptat un transport care venea din Spania, reprezentat tot de un kilogram de cannabis, iar în urmă cu o săptămână, am interceptat un colet transmis din Spania, în care, de asemenea, se afla cantitatea de aproximativ 1 kg de cannabis."

Dealerii erau atât de siguri pe ei, încât vindeau droguri chiar și sub nasul procurorilor, în fața sediului D.I.I.C.O.T., care este dotat cu camere de supraveghere. Rețeaua de traficanți constituită la Sibiu își întinsese tentaculele până la Cluj-Napoca.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2