Date companie
 
 
 
 

Reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : droguri, cluburi, retinuti
 

Trei persoane au fost reținute pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. Drogurile erau vândute cu 5 - 6 euro comprimatul și au ajuns și în cluburile din Capitală. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că membrii rețelei de traficanți de droguri achiziționau comprimatele din străinătate și după ce drogurile erau aduse în România, doi dintre inculpați se ocupau de vânzarea lor. În urmă cu câteva zile, inculpații au comercializat pe raza municipiului Piatra Neamț peste 100 de comprimate, cu suma de 2100 lei, iar în urmă cu o zi au fost surprinși în flagrant în București, în timp ce comercializau peste 1800 de comprimate, la prețul de 8100 euro.

Dacă întreaga cantitate de droguri vândută de cei trei inculpați era tranzacționată prin vânzarea către consumatori la un preț mediu de 50 lei/comprimat, prin traficarea celor peste 1900 de comprimate, suma totală încasată ar fi fost în valoare de 95.400 lei, susțin procurorii. Cei trei se aprovizionau periodic cu cantități de aproximativ 10.000 comprimate, iar dacă respectivele comprimate erau vândute en-gross cu prețul mediu de 5 euro per comprimat s-ar fi încasat aproximativ 50.000 euro la un lot. Bărbații urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Restaurantele și cafenelele din București se închid din nou ( 7 Octombrie 2020 )

  Lovitură pentru lucrătorii din domeniul HoReCa! Se închid barurile, restaurantele și discotecile din București. Și cazinourile și sălile de jocuri de noroc își închid porțile. Rămân deschise doar agențiile Loto, acolo unde se poate păstra distanța în interior. Decizia vine după ce numărul de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus a crescut vertiginos.

 • Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare ( 31 August 2020 )

  Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

 • Se redeschid restaurantele ( 28 August 2020 )

  Restaurantele și cafenelele se redeschid, din 1 septembrie! Măsura se aplică în județele unde incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori.

 • Percheziții la traficanții de droguri din Reșița ( 9 Iulie 2020 )

  Polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T. din Caraș-Severin au făcut 29 de percheziții la persoane suspectate de trafic de droguri si substante cu efecte psihoactive. Oamenii legii au ridicat diferite cantități de...

 • Aproape trei tone de droguri, scoase de pe piață, în primele 11 luni ale anului 2019 ( 4 Ianuarie 2020 )

  Aproape trei tone de droguri au fost scoase de pe piață de polițiști și procurori DIICOT. În primele 11 luni ale anului 2019 au fost destructurate 57 de grupuri de traficanți de stupefiante, potrivit Inspectoratul General al Poliției Române. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2